Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Támogatnád-e a gyeereked, ha...

Támogatnád-e a gyeereked, ha az lenne az életcélja, hogy híres/ismert legyen?

Figyelt kérdés
Mivel fiktív kérdés nem írok arról, hogy miről akarna híres lenni, esetleg leírjátok, hogy mikre gondoltok. Illetve azért akarna ismert lenni, mert akkor nagyobb méretekben is tudna jót tenni.

2020. jún. 14. 19:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%

Először akarjon VALAMI lenni (szakma, hivatás), és aztán UTÁNA dolgozzon úgy, hogy híres legyen abban a szakmában.

De ez a "híres mert híres" - hát ilyesmiről azonnal le kell beszélni!

2020. jún. 14. 20:13
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem. A hiresség, ismertség nem életcél
2020. jún. 14. 20:13
 13/18 anonim ***** válasza:
94%

Jajj, ez a virágkötős-takarítónős kérdező is?

Akkor már itt sem voltam! :-DDD

2020. jún. 14. 20:15
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem, én nem a virágkötős kérdező vagyok XD
2020. jún. 14. 20:32
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Az Epheszoszi Artemisz-templomot egy Hérosztratosz nevű görög csak azért gyújtotta fel, hogy a saját nevét híressé tegye. Ilyen és hasonló esetek miatt sajnos nem tudom támogatni a híressé válást, mint célt. Ha valamiben segíteni akar másokon, és közben "véletlenül" híres IS lesz, azzal semmi problémám. De ezzel a magamutogató, hivalkodó "híres akarok lenni" célkitűzéssel nem csak hogy nem tudok azonosulni, de egyenesen jellem hibának tartom.

[link]

2020. jún. 14. 21:00
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem cél, hanem gyerekes álom. Ha színész/énekes/festő stb akqr lenni, az oké. Ha jó lesz benne, még akár ismertté is válhat, de ahhoz előtte keményen kell dolgozni.

A 'híres akarok lenni' nem életcél.

2020. jún. 14. 21:05
 17/18 anonim ***** válasza:

Mondjuk az aranyos, hogy azért akar híres lenni, hogy jót tegyen, ilyenben èn is benne lennék:)

Inkább arrafelé terelgetném, hogy amit csinál, abban legyen jó meg elismert (aztán vagy híres is lesz mellé v nem), de az ilyen, hogy a puszta hírnévért híresnek lenni.. amellett hogy gáz, nagyon ritka, hogy sikerül.

Emellett megmutatnám neki, hogy a mikrokörnyezetében is lehet mások segítségére, adhat szendvicset a hajléktalanoknak, utalhat pénzt alapítványoknak, stb, nem kell ahhoz feltétlen ausztrál koalákat menteni és kiposztolni, meg hasonlók, hogy jót tegyen.

2020. jún. 14. 21:21
 18/18 anonim ***** válasza:
"fiatal" koromban híres cukrász akartam lenni - ilyesmiben támogatnám
2020. jún. 14. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!