Támogatnád-e a gyeereked, ha az lenne az életcélja, hogy híres/ismert legyen?
Figyelt kérdés
Mivel fiktív kérdés nem írok arról, hogy miről akarna híres lenni, esetleg leírjátok, hogy mikre gondoltok. Illetve azért akarna ismert lenni, mert akkor nagyobb méretekben is tudna jót tenni.2020. jún. 14. 19:51
1/18 anonim válasza:
Ez nem életcél, ez egy betegség.
2/18 anonim válasza:
Számomra ez nem cél. Ha mondjuk együttese lenne vagy színészi pályára menne és látom, hogy valóban van tehetsége, támogatnám ebben. De remélem, értelmesebb gyereket neveltem annál, hogy a célja az ismertség legyen.
3/18 anonim válasza:
Ehhez jó kapcsolatok kellenek meg sok pénz és valószinűleg sok lemondás a normál életben
4/18 A kérdező kommentje:
Nyilván gondolhatunk arra, hogy színész/énekes/sportoló/bármi akar lenni, én csak nem adtam meg semmi konkrét dolgot a kérdésben. De például ha eredményeket ér el ilyen céloknál, akkor ismert lesz az ember általában. És nyilván akar az ember sikereket elérni, ha már foglalkozik valamivel. Ekkor merülhet fel plusz motivációnak, hogy ha úgymond híres akkor van befolyása az emberekre és ezt akár jó célokra is "felhaszálhatja" (talán ez a megfelelő szó erre)
2020. jún. 14. 20:05
5/18 anonim válasza:
" De például ha eredményeket ér el ilyen céloknál, akkor ismert lesz az ember általában"
Nem nem lesz ismert. Ez nettó baromság. Attól mert távolbanéző vb-t nyerek még nem fog senki ismerni, azt sem fogják tudni hogy ilyen sport létezik. Nagyon gyermeteg a hozzáállásod.
6/18 anonim válasza:
Ha van hozzá lehetősége stb. persze ha nincsen próbálnám lebeszélni. Azért tény, hogy ehhez sok szerencse kell de ha valakinek megvannak az alapok pl. népszerű jól néz ki olyan körökbe mozog már ilyenkor akkor támogatnám de szeretném hogy legyen B terv mivel mint mondtam kell hozzá sok szerencse is.
7/18 anonim válasza:
Ha nem írod, hogy mivel akar, akkor nem tudom.
Ha minden szar műsorba jelentkezne, hogy esetleg megismerjék, akkor nem. Pl. VV, ÉNB, stb. Vagy ne arról legyen híres, hogy a legtöbbet plasztikázott.
Ha valamilyen művészi vagy tudományos pályát választ, ami ismertséggel is hárhat, akkor igen.
8/18 anonim válasza:
Komolyan! Nem unod még ezeket a kérdéseket? ÁLlandóan kiírsz ilyeneket? Volt virágkötő, villanyszerelő, most meg ez. Nem unod még?
9/18 anonim válasza:
Szerintem ez nem, utolsó. Például ismerek olyan rajzosokat neten, akiket több százezren követnek, mert jók! Ha a többszáz ezer ember nem ismertség, akkor nem tudom, mi...És ez csak EGY példa
10/18 anonim válasza:
Nagy különbség van aközött, hogy valaki művészi alázattal áll a dolgokhoz és jó zenét akar játszani vagy magas minőségű színészi teljesítményre törekszik, és aközött, hogy ismert akar lenni. Utóbbi ócska celeb szint. Előbbi pedig művészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!