Miért vállalnak gyereket az olyan szülök akik nem tudnak/nem akarnak anyagilag segíteni a gyereküknek?
A proli szüleim úgy vállaltak 3 gyereket hogy csak apám dolgozott minimálbérért annak idején.
Olyan szegénységben nöttem fel mint a templom egere.
Vagy 10 éve hatalmas szerencsével szüleim nagyobb vagyonra tettek szert amit passziv befektetésekbe toltak de persze attól a proli még proli marad agyilag és egy fillért se kaptok amig élünk felfogás,kitanultatok oldjátok meg a többit. Óriási kegyességböl meg lakni lehet velük lakbér fizetése nélkül.
Szóval úgy telnek éveim hogy itt ülök velük egy házban és évröl évre sporolok az átlagos fizetésemböl (magamnak fözök fött burgonya + tej,nem utazom,nincs semmi hobbim ami pénzbe kerül,ruhát 5 éve nem vettem,nincs autó STB)
És még így is évtized mire lehet saját ingatlan.
Csak néha elgondolkozom minek is vállaltak a semmire. Meg 20 év lemaradásom van egy átlagoshoz akinek normális szülei vannak.(suli elvégzése után saját ingatlan) még én leszek 40 mire oda jutok.
Nem,értettem a többit is.
Csak vannak dolgok, amikben nem értek veled egyet. :)
Itt legutolsó válaszodban is vannak erre példák, de nem ragadok ki már semmit.
Te így gondolkozol, én máshogy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!