Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan kéri anyám, hogy...

Jogosan kéri anyám, hogy fizessem ki a borravalót amit adott a futárnak amikor az én csomagomat vette át?

Figyelt kérdés

Még év elején történt, hogy a neten rendelt csomagom 12 éa 14 közöttkerül kézbesítésre. Én anyámat bíztam meg vele, mert ő otthon van én meg suliban.

Anyám átvette és adott 300Ft-jattot a futárnak.

Amikor hazaértem kifizettem anyámnak a 17.490Ft-ot úgy, hogy 17500-at adtam. Mert nehogy már 10 forinttal szarozzunk. Ráadásul anyámmal...

Aztán mondja: és még 300 Ft a jatt...

Aztán én mondom neki: Hát de én nem adtam volna neki, ez a te dolgod. Múltkor is csak bedobta a kapun, még jó, hogy csak egy fejhallgató volt benne ami ki volt bélelve...

Erre anyám kiakad, hogy milyen viselkedés ez...

Hát szerintem nem kéne a nyakamba varrni olyan összegeket amit nem is fizettem volna ki. Tudom, meg kelett volna egyezni ,hogy adunk-e jattot vaggy sem, de megegyezés hiányában elég angy bunkóság adni. Vagy ha ad is, akkor meg az a bunkóság, hogy elkéri tőlem..

Szerintetek?

2020. jún. 13. 21:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
17%

Mekkora parasztság. Lényegtelen mennyi. Az ő döntése volt. Ha 1 fillér vagy ha egy millió dollár, ez az ő döntése. Így hogy nem volt megbeszélve, az ő hibája, mert helyetted dönt, és a nyakadba varná.

Nagyon nagy alpáriság. Többen írják előttem hogy emiatt szarozni, de ez fontos, nem az összeg miatt, ahogy téged hibáztatnak, hogy nem beszélted meg vele előre, nos tévednek.

2020. jún. 14. 12:58
 32/37 anonim ***** válasza:
48%
Mennyi sz.rrágó van itt jézusmárja. Rendeljetek haza kaját és ha 2x nem adsz jattot nem biztos, hogy jóízűen tudnék belőle enni 😁
2020. jún. 14. 14:21
 33/37 anonim ***** válasza:
63%
Lehet nálam van a baj, de egy ilyen összeget felkerekítek egy ezresig a futárnak. Cserébe számíthatok rá, hogy legközelebb is felhozza az ajtómig, meg jó fej lesz.
2020. jún. 14. 14:26
 34/37 anonim ***** válasza:
87%
Anyád azért adta a borravalót a futárnak,hogy ne érezze magát kellemtlenül. Viszont a a helyébe én megmondtam volna neked,hogy ha ennyire kiakadsz a 300ft miatt legközelebb legyélszíves otthon tartózkodni,ha csomagot vársz mert én többett nem leszek hajlandó átvenni helyetted. Csak,hogy ne legyen okod pattogni a borravaló miatt.
2020. jún. 14. 15:23
 35/37 anonim ***** válasza:
80%
Nem olvastam végig a válaszokat, de iszonyú nagy sz*rrágó lehetsz:D Úristen 300 Ft? Mit vennél ennyi pénzből? Egy dobozos kakaót?:D és ezért képes vagy veszekedni az anyáddal, aki amúgy mellesleg szívességet tett azzal, hogy átvette a csomagodat:D
2020. jún. 14. 19:45
 36/37 anonim ***** válasza:
64%
17.500 forint után ennyire elcsórósodtál, hogy nem maradt háromszáz forintod?
2020. jún. 14. 20:21
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Lol.

Ha még 3.000FT ról lenne szó és nem család tagról akkor jogod lenne a kérdés, de 300 FT és édesanyukád?

2020. júl. 10. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!