Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan kéri anyám, hogy...

Jogosan kéri anyám, hogy fizessem ki a borravalót amit adott a futárnak amikor az én csomagomat vette át?

Figyelt kérdés

Még év elején történt, hogy a neten rendelt csomagom 12 éa 14 közöttkerül kézbesítésre. Én anyámat bíztam meg vele, mert ő otthon van én meg suliban.

Anyám átvette és adott 300Ft-jattot a futárnak.

Amikor hazaértem kifizettem anyámnak a 17.490Ft-ot úgy, hogy 17500-at adtam. Mert nehogy már 10 forinttal szarozzunk. Ráadásul anyámmal...

Aztán mondja: és még 300 Ft a jatt...

Aztán én mondom neki: Hát de én nem adtam volna neki, ez a te dolgod. Múltkor is csak bedobta a kapun, még jó, hogy csak egy fejhallgató volt benne ami ki volt bélelve...

Erre anyám kiakad, hogy milyen viselkedés ez...

Hát szerintem nem kéne a nyakamba varrni olyan összegeket amit nem is fizettem volna ki. Tudom, meg kelett volna egyezni ,hogy adunk-e jattot vaggy sem, de megegyezés hiányában elég angy bunkóság adni. Vagy ha ad is, akkor meg az a bunkóság, hogy elkéri tőlem..

Szerintetek?

2020. jún. 13. 21:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
90%

A helyedben előre kikészítettem volna a pénzt (jattal együtt vagy anélkül), akkor nincs félreértés és duzzogás!

Miért várod el, hogy anyud előlegezze meg a csomagodat, szívességet tegyen neked, álljon haptákban, miközben te itt rinyálsz?

2020. jún. 13. 22:34
 22/37 anonim ***** válasza:
79%

Anyád nyilván nevelő célzattal kéri vissza azt a 300Ft-ot.

Egyébként tényleg elég röhejes már tőled, hogy szívességet tett neked és te ennyit nem tudsz érte megtenni. Vedd úgy, hogy ennyibe került, hogy anyád ne szégyellje magát a futár előtt. Az egy dolog, hogy te fukar vagy, de meg kéne értened, hogy másnak meg ez kellemetlen.

2020. jún. 13. 22:49
 23/37 A kérdező kommentje:
Én fukar? már bocs, de nem fogok jattot adni annak aki tojik a dolgát végezni és az előre utalásos csomagomat 8 métert hajítva odavígja a bejárati ajtó elé..
2020. jún. 13. 23:04
 24/37 anonim ***** válasza:
87%

Öcsisajt, akkor neked kellett volna átvenni a csomagot. NEM az anyád csomagját hajította oda a bejárati ajtó elé, ergo NEM anyádnak kell a futárt móresre tanítani.

Fogd fel úgy, hogy a jattot anyádnak adtad, mert helyetted átvette a csomagot.

Amúgy meg nyugi, emiatt nehogy már agyvérzést kapjál..

2020. jún. 13. 23:11
 25/37 anonim ***** válasza:
52%

A stílus maga az ember!

Sokat kell még tanulnod, kisgyerek!

2020. jún. 13. 23:14
 26/37 anonim ***** válasza:
36%
Nekem soha eszembe nem jutna jattot adni egy futárnak.
2020. jún. 13. 23:24
 27/37 anonim ***** válasza:
52%
Látom anyádtól örökölted a szarrágást.
2020. jún. 13. 23:30
 28/37 anonim ***** válasza:
69%

Alapbol neked van igazad, de mivel 300 Ft-rol van szo egy ekkora osszeghez kepest, en ezen egyaltalan nem problemaznek.

Azt meg egyaltalan nem ertem, hogy miert elvaras, hogy a futarnak borravalot adjak? En se kapok 1 forinttal se tobbet, mint a fizetesem, amiert a munkamat vegzem.

2020. jún. 14. 07:30
 29/37 anonim válasza:
72%

Igen, add oda neki.

A futárnak amúgy is mindig adunk jattot, mert akkor fel fog hívni mielott jön,nem húz el kibacásból ha nem érek ki 5mp alatt a kapuig és ha nehéz a cucc akkor felajánlja, hogy beviszi a teraszig. Nekem ennyit megér az a 300-500 ft amit adni szoktam.

2020. jún. 14. 11:11
 30/37 anonim válasza:
67%

Mellesleg (most olvasom a válaszaid) ha paraszt vagy miért várod el, hogy a futár ne legyen az? Ő sem kevesebb nálad.

Elozo voltam.

2020. jún. 14. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!