Jogosan kéri anyám, hogy fizessem ki a borravalót amit adott a futárnak amikor az én csomagomat vette át?
Még év elején történt, hogy a neten rendelt csomagom 12 éa 14 közöttkerül kézbesítésre. Én anyámat bíztam meg vele, mert ő otthon van én meg suliban.
Anyám átvette és adott 300Ft-jattot a futárnak.
Amikor hazaértem kifizettem anyámnak a 17.490Ft-ot úgy, hogy 17500-at adtam. Mert nehogy már 10 forinttal szarozzunk. Ráadásul anyámmal...
Aztán mondja: és még 300 Ft a jatt...
Aztán én mondom neki: Hát de én nem adtam volna neki, ez a te dolgod. Múltkor is csak bedobta a kapun, még jó, hogy csak egy fejhallgató volt benne ami ki volt bélelve...
Erre anyám kiakad, hogy milyen viselkedés ez...
Hát szerintem nem kéne a nyakamba varrni olyan összegeket amit nem is fizettem volna ki. Tudom, meg kelett volna egyezni ,hogy adunk-e jattot vaggy sem, de megegyezés hiányában elég angy bunkóság adni. Vagy ha ad is, akkor meg az a bunkóság, hogy elkéri tőlem..
Szerintetek?
17490 forintnál olyan probléma még plusz 300 forint?
Jól írod : kellett volna mondanod, hogy borravalót ne adjon. Ha mégis adott volna, akkor duzzoghatnál, de így én odaadnám neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!