Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan kéri anyám, hogy...

Jogosan kéri anyám, hogy fizessem ki a borravalót amit adott a futárnak amikor az én csomagomat vette át?

Figyelt kérdés

Még év elején történt, hogy a neten rendelt csomagom 12 éa 14 közöttkerül kézbesítésre. Én anyámat bíztam meg vele, mert ő otthon van én meg suliban.

Anyám átvette és adott 300Ft-jattot a futárnak.

Amikor hazaértem kifizettem anyámnak a 17.490Ft-ot úgy, hogy 17500-at adtam. Mert nehogy már 10 forinttal szarozzunk. Ráadásul anyámmal...

Aztán mondja: és még 300 Ft a jatt...

Aztán én mondom neki: Hát de én nem adtam volna neki, ez a te dolgod. Múltkor is csak bedobta a kapun, még jó, hogy csak egy fejhallgató volt benne ami ki volt bélelve...

Erre anyám kiakad, hogy milyen viselkedés ez...

Hát szerintem nem kéne a nyakamba varrni olyan összegeket amit nem is fizettem volna ki. Tudom, meg kelett volna egyezni ,hogy adunk-e jattot vaggy sem, de megegyezés hiányában elég angy bunkóság adni. Vagy ha ad is, akkor meg az a bunkóság, hogy elkéri tőlem..

Szerintetek?

2020. jún. 13. 21:12
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
97%
Komolyan 300Ft miatt veszekedtek egy fél éve?
2020. jún. 13. 21:18
 2/37 anonim ***** válasza:
63%

17490 forintnál olyan probléma még plusz 300 forint?

Jól írod : kellett volna mondanod, hogy borravalót ne adjon. Ha mégis adott volna, akkor duzzoghatnál, de így én odaadnám neki.

2020. jún. 13. 21:18
 3/37 anonim ***** válasza:
79%
Hát...ha nem kenyérre kell, akkor én nem rugóznék a helyedben a 300 Ft-on, odaadnám. Furcsa, hogy elkért egy ilyen összeget, de nem b.nkóság. Inkább a családotok a furcsa, hogy ilyen összegeken megy a vita. Abban igazad volt, hogy előre meg kellett volna egyeznetek. Viszont gondolj bele, anyukád szívességet tett neked,hogy otthon volt a megjelölt időpontban HELYETTED. Már csak ezért sem pattognék tovább a helyedben a dolgon.
2020. jún. 13. 21:19
 4/37 anonim ***** válasza:
78%
nyakadba varrni olyan összeget...jézusom,te mennyire lehetsz makacs,hogy egyáltalán a 300ft megért neked annyit,hogy ide kiírd,nemhogy még ezen fennakadj...a te csomagod volt,nálam pl tök alap hogy adok a futárnak,annak ellenére hogy én sem szeretek jattolgatni,mert ennyi erővel mindenkinek szórhatnám a 300ftokat mert elvégzik a munkájukat...másrészről nem kértem volna el azt a 300ft-ot hogy ennyit "besegítsek",vagy ha te nem lennél ilyen öntörvényű,elég lett volna odaadnod és leszrni az egész szitut.
2020. jún. 13. 21:22
 5/37 anonim ***** válasza:
75%
Én nem állnák meg Strasbourgig.
2020. jún. 13. 21:23
 6/37 anonim ***** válasza:
63%
Úristen, milyen emberek vannak! El se hiszem! Sokszorosan! Csak nehogy már véletlenül is azt hidd, egy egy normális család ilyen!
2020. jún. 13. 21:25
 7/37 anonim ***** válasza:
26%
Neked van igazad, nem anyádnak. De mivel nála laksz, így jobb a békesség, add oda neki azt a 300 Ft-ot.
2020. jún. 13. 21:31
 8/37 anonim válasza:
52%
Remélem nem Magyarország elnöke szeretnél lenni ha felnősz 😂😂
2020. jún. 13. 21:32
 9/37 anonim ***** válasza:
61%
Megegyezés hiányában illik adni....az, hogy te nem adsz, az a te egyéni döntésed. Mivel ezzel kapcsolatban nem adtál neki “instrukciót” az alap kiindulás, hogy ad mivel így szokás.
2020. jún. 13. 21:36
 10/37 anonim ***** válasza:
80%
Jesszus, itt most komolyan 300,- Ft-ról beszélgetünk!?
2020. jún. 13. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!