Kinek mennyi idősek a szülei,hogy érzitek magatokat a családban?
Szia.
Én 25 vagyok, lány. Bátyám 27. Anya 53. Apa 55
Sajnálom, hogy ez rosszul érint téged. Tudom néha nehéz, de gondolj arra, hogy van neked apukád és a szüleid se váltak el. Ne a jövőn aggódj :)
Szia :)
Átérzem!
17 éves lány vagyok, anyukám 52,apukám pedig már lassan 85.
Nagyon jó a kapcsolatom velük, de én is sokszor megkapom egy társaságba, hogy "de aranyos a nagypapád"...
Én is sokat gondolok arra, hogy nem tudom meddig lesznek velem, és mire én 30 leszek, lehet már nem is tudom azt mondani, hogy elmegyek apukámhoz...
De próbálj mindig arra gondolni, hogy most itt vannak, szeretnek, és velünk vannak!
(Nekem kicsit mindig arra ösztökélt, hogy akkora korkülönbség mellett hatalmas szerelem van köztük, és ez mennyire szép)
🙂🤗
Mindketten 62 évesek, én 35 vagyok. Nagyon jól kijövünk, de csak amióta elköltöztem :)
A párom 44 és most várjuk az első gyerekünket. Ez is viszonylag nagy korkülönbség. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy alakul majd.
Egyik haveromnak nagyon idősek a szülei. Konkrétan a nagyszülei lehetnének. Viszont mellette tájékozott, tanult diplomás emberek saját vállalkozással, mind az anyja mind az apja jól keres és neki meg a testvérének is felépítettek egy boldog anyagilag és érzelmileg is gazdag életet.
Én anyám 55+ éves, de olyan begubózott semmilyen életet él mint egy 90+ éves öreg néni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!