Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan értessem meg az anyámma...

Hogyan értessem meg az anyámmal hogy nem szeretnék jogosítványt?

Figyelt kérdés
Eldöntötte, hogy márpedig nekem lesz jogosítványom (ha már neki nincs) és majd én fogom furikázni a munkahelyére. Hiába mondtam el neki 100x,nem érti meg. Konkrétan figyelmen kívül hagyja a véleményemet. Mit tehetnék?

2020. jún. 12. 18:44
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
36%
Neki is ennyire árultad el mint nekünk, hogy miért is nem szeretnél?
2020. jún. 12. 18:49
 2/38 anonim válasza:
38%
Örülj neki! Jó móka.
2020. jún. 12. 18:54
 3/38 anonim ***** válasza:
24%

Hidd el, meg fogod még bánni, ha nem szerzed meg most, amikor a szüleid kifizetik.

Jogosítvány nélkül már most is nehéz elboldogulni és ez egyre fokozódni fog, 5 év múlva meg sem tudsz mozdulni jogosítvány nélkül - és akkor sajßat zsebre megcsinálni sokkal rosszabb lesz.

2020. jún. 12. 18:58
 4/38 anonim ***** válasza:
23%
Nem iratkozol be, nem mész el az órákra, megbuksz vizsgán, mikor meg PÁV-ra küldenek, ott is megbuksz.
2020. jún. 12. 18:59
 5/38 anonim ***** válasza:
60%
Én is sokáig így voltam, de aztán amikor a 15 éves húgom ült be egyszer a volán mögé elhagyatott telken családi kiránduláson (felügyelettel meg gyakorolt előtte hasonló módon meg minden), hogy ő már be tud parkolni, akkor annyira dühös lettem, hogy hétfőn megyek kresz vizsgázni🙃
2020. jún. 12. 19:01
 6/38 anonim ***** válasza:
34%
Mondd neki hogy nem akarnàd ha miattad halnàtok meg annyira balfèk vagy vezetni
2020. jún. 12. 19:01
 7/38 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem tedd le, tök menő.
2020. jún. 12. 19:04
 8/38 anonim válasza:
65%

Én saját zsebre csinálom. 32 évesen. Jó sok óra kell. 300.000Ft fölött vagyok, de ezt nem lehet kiszámolt pénzzel megvalósítani.

Csináld meg! Nem bánod meg, csak azt, ha nincs.

Minél tovább halogatod, annál nehezebb lesz megtanulni.

Bár egy jó oktatóval, a nehézség is élmény.

Tavalyig én is tiltakoztam.

Aztán olyan szomorú családi dolgok történtek, hogy azt mondtam, na most muszáj! És itt vagyok 70 valahány órával a hátam mögött a célegyenesben.

Pedig tavaly kézzel, lábbal tiltakoztam.

2020. jún. 12. 19:16
 9/38 anonim ***** válasza:
49%
Mérlegeld, hogy rátermettnek érzed-e magadat hozzá? Kész lennél pankrációzni a dühöngő ótósokkal? Ha nem, akkor nem érdemes belemenni.
2020. jún. 12. 19:58
 10/38 anonim válasza:
46%
attól függ hol laktok? Budapesten jobban jársz ha veszel busz bérletet mert úgyis 10 percenként jön megy busz. Ha az isten háta mögött vagy akkor bizony kellenni fog. Ahogy sajnos nekem is.
2020. jún. 12. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!