Mit tennél, ha a lányod csak 8 általánost végezne el, és takarítónő lenne?
Mind tudjuk, hogy a takarítás nagyon fontos. Ezt is meg kell csinálni és jól kell csinálni. De nem egyenértékű a szívsebészettel és ezen nem kéne megsértődni.
Azon vagyok én is, hogy takarítani bárki tud. Én is jobb munkát kívánok a gyermekemnek.
Attól függ. Én amíg önerőre gyűjtöttem, addig Ausztriában takarítottam egy panzióban (szállás, kaja ingyen) és a bevételem (~500.000.-) 100%-át félre tudtam tenni. Mire hazajöttem addigra nem okozott gondot az egyetem, a lakás és az autó.
De amikor munkahelyet szerettem volna váltani és az álláshirdetéseket néztem, akkor volt pár olyan hely, ahol a nettó 200-250.000 forintot meg lehetett keresni a takarítással, csak jó helyre kell menni. Ház- vagy lakástakarításnál pedig nettó 1600 forintos órabér van.
Ha suli mellett csinálná vagy gyűjtene valamire, akkor nem szólnám le érte, csinálja. Ha ez lenne az álmai netovábbja és úgy érezné ez a maximum amire tudja vinni az életben, akkor annak nem örülnék.
Arra mindenképp buzdítanám, hogy tanuljon tovább, mert ennyi sulival nem sokra fogja vinni az életben.
🤣 3 hónapja keres a cég takarítót, mert "takarítani bárki tud". Nem, nem tud.
Olyan takarítót keresünk, aki nem lentről felfelé mossa a lépcsőt, aki nem úgy mos tükröt, hogy maszatosabb lesz mint előtte volt stb.
Egy MEGBÍZHATÓ és valóban jó takarító kincset ér és jól meg is van fizetve.
Ne vegyük egy kalap alá a vegyszereket ismerő és jól használó takarítókat egy 4 általánost végzett, zsákfaluból érkezett munkakerülő emberrel, aki csak maszatolni tud, azt is szarul.
Hová lett a kérdező?
Bedobta a gumicsontot, és hátradőlve a székében röhög?
Elvileg igen - gyakorlatilag meg NEM!
A kulturált GYK-használathoz hozzá tartozik, hogy a kérdező reagál a viszontkérdésekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!