Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél, ha a lányod csak...

Mit tennél, ha a lányod csak 8 általánost végezne el, és takarítónő lenne?

Figyelt kérdés

2020. jún. 9. 21:38
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
68%
Mondjuk nem írnék ki kamukérdéseket hétköznap estére.
2020. jún. 9. 23:38
 12/52 anonim ***** válasza:
95%
Örülnék neki, mert lenne munkája.
2020. jún. 9. 23:39
 13/52 anonim ***** válasza:
87%
Örülnék, hogy van állása. Jobb, mintha diplomája lenne, de hónapok vagy évek óta nem találna állást. Sose értettem, miért kell az alacsonyabb végzettséget igénylő munkákra úgy tekinteni, mint valami tragédiára. Ezek a munkák is fontosak, és szépen néznénk ki, ha senki nem végezné el őket, mert mindenki diplomás lenne. Biztos vagyok benne, hogy a válaszolók közül nem sokan mennének be pl egy olyan boltba, irodába vagy rendelőbe, ahol nem takarítanak.
2020. jún. 9. 23:42
 14/52 anonim ***** válasza:
38%

Nos tételezzük fel, hogy nem szellemi fogyatékos.

Szégyelném, hogy annyira igénytelen gyermeket neveltem, aki arra nem képes, hogy egy normális szakmát kitanuljon amit szeret csinálni. Ha virágkötő, autószerelő, orvos, mérnők, stb. lenne és jó lenne abban amit csinál egyformán büszke lennék rá, de semmihez sem érteni borzasztó.

2020. jún. 9. 23:53
 15/52 anonim ***** válasza:
94%

A mostani pár hónapra visszagondolva, a takarítók munkája kiderült,hogy mennyire égbekiáltóan fontos, és mennyire nincsenek megbecsülve, sem társadalmilag, sem anyagilag.

Mellesleg, főiskolai diplomával, 7 év szakmai tapasztalattal most azon gondolkodok én is,hogy kimegyek külföldre, akár takarítani, mert nem becsülnek meg minket se anyagilag.

2020. jún. 10. 00:21
 16/52 anonim ***** válasza:
27%

Őszintén!?

Nem lennék boldog. Mások esetében nem érdekel, de ő az én kislányom. Jár neki a könnyű és megbecsült élet. Az a munka, amit örömmel végez és az az elismerés, amit kivált ezzel.

Az 1500 eurót pedig hagyjuk már :D dolgozzon annyiért akinek 6 anyja van. 2500 alatt számomra nem éri meg.

2020. jún. 10. 00:24
 17/52 anonim ***** válasza:
84%
Annyira durva, hogy még a mostani járványhelyzet után is ilyen sokan lenézik a takarítókat és hasonló nagyon fontos, mégis alulértékelt munkákat :( Nem fog itt semmi változni, ugyanolyan sötétek maradtak az emberek, mint a járvány előtt.
2020. jún. 10. 00:39
 18/52 anonim ***** válasza:
27%
Takarítani bárki tud. Bárki. Innentől fogva nincs miről beszélni. Olyan, hogy nincs takarító, nincs, mert gyakorlatilag bárki meg tudja csinálni a melót.
2020. jún. 10. 00:41
 19/52 anonim ***** válasza:
62%

Bocsi, de az nem lenézés, hogy valaki jobb sorsot szán a gyerekének.

Más az, ha úgy hozza az élet, de hogy tudatosan ezt csinálja valaki az kicsit abszurd.

Én tisztelem a munkájukat, becsülöm és hálás vagyok, de nem akarok takarítani. Nekem a sors azért adott több észt, hogy azt használjam is.

A lányomnak szintúgy.

2020. jún. 10. 00:42
 20/52 anonim ***** válasza:
91%
"Takarítani" mindenki tud, de jól takarítani, hatékonyan, ütemesen, precízen már nem igazán.
2020. jún. 10. 00:45
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!