Mit tennél, ha a lányod csak 8 általánost végezne el, és takarítónő lenne?
Nos tételezzük fel, hogy nem szellemi fogyatékos.
Szégyelném, hogy annyira igénytelen gyermeket neveltem, aki arra nem képes, hogy egy normális szakmát kitanuljon amit szeret csinálni. Ha virágkötő, autószerelő, orvos, mérnők, stb. lenne és jó lenne abban amit csinál egyformán büszke lennék rá, de semmihez sem érteni borzasztó.
A mostani pár hónapra visszagondolva, a takarítók munkája kiderült,hogy mennyire égbekiáltóan fontos, és mennyire nincsenek megbecsülve, sem társadalmilag, sem anyagilag.
Mellesleg, főiskolai diplomával, 7 év szakmai tapasztalattal most azon gondolkodok én is,hogy kimegyek külföldre, akár takarítani, mert nem becsülnek meg minket se anyagilag.
Őszintén!?
Nem lennék boldog. Mások esetében nem érdekel, de ő az én kislányom. Jár neki a könnyű és megbecsült élet. Az a munka, amit örömmel végez és az az elismerés, amit kivált ezzel.
Az 1500 eurót pedig hagyjuk már :D dolgozzon annyiért akinek 6 anyja van. 2500 alatt számomra nem éri meg.
Bocsi, de az nem lenézés, hogy valaki jobb sorsot szán a gyerekének.
Más az, ha úgy hozza az élet, de hogy tudatosan ezt csinálja valaki az kicsit abszurd.
Én tisztelem a munkájukat, becsülöm és hálás vagyok, de nem akarok takarítani. Nekem a sors azért adott több észt, hogy azt használjam is.
A lányomnak szintúgy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!