Mit tennél, ha a lányod csak 8 általánost végezne el, és takarítónő lenne?
Amúgy igaza van.
Éppen ezért nem fog ugyanannyit keresni egy szívsebész meg egy takarító.
Mert söprögetni mindenki tud, de szívét műteni már nem igazán. És nem egy felelősségi kategória sem.
"Takarítani bárki tud."
Egy helyben állni is bárki tud, a modelleket mégis bálványozzák az emberek. Attól, hogy bárki meg tudja csinálni, még nagyon is fontos munka. Ha nem lenne elvégezve a munkahelyeden, rohannál reklamálni, hogy nem higiénikusak a munkakörülményeid.
"Bocsi, de az nem lenézés, hogy valaki jobb sorsot szán a gyerekének.
Más az, ha úgy hozza az élet, de hogy tudatosan ezt csinálja valaki az kicsit abszurd.
Én tisztelem a munkájukat, becsülöm és hálás vagyok, de nem akarok takarítani. Nekem a sors azért adott több észt, hogy azt használjam is.
A lányomnak szintúgy."
Ha mindenki így gondolkodna, undorítóan nézne ki minden, mert egyáltalán nem léteznének takarítók.
2 évig voltam takarító, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy addig nem használtam az eszemet. Rengeteg mindent csináltam, amikor épp nem a munkahelyemen voltam. Nem a munkahelyből áll az ember élete, és rég rossz, ha valaki csak akkor használja az eszét, ha fizetnek érte.
Nos, ha nem lenne elvégezve a munkahelyemen, szépen fognám és elvégezném én, csak éppen a saját munkám helyett. Aztán szépen eldöntik, hogy mi éri meg jobban, megsúgom azzal hogy takarítok nem sok pénzt termelek.
Ez az ész használós duma meg gáz. Vannak emberek, aki csak erre képesek, tőlük ez is nagy teljesítmény és becsülendő, aki viszont mást is tudna, de helyette takarít hát. Az ne jöjjön itt az ésszel.
Miért mikor használjam az eszem?
Mindig, csak akkor nem, ha pénzt is kaphatok érte?
Ez esetben nincs mit használni.
Amúgy nem azért, de a modellek nem az egy helyben állásért vannak fizetve, hanem a kinézetükért.
Az egy helyben állásért azok vannak fizetve, akik pl. Reklámtáblát viselnek. Tipikus egyetemista meló.
Ha csak a 8 általánost végzi el, akkor örülök, hogy nem büdös neki a munka, és annak is örülnék, hogy nem él álomvilágban.
Emellett elgondolkodnék azon, hogy mi válthatta ezt ki belőle, hogy nem szeretne tanulni, hol akadt el a folyamat? Mivel az emberek alapvetően olyanok, hogy szeretnek dolgokat megtanulni, ha nem ilyenek lennénk, még beszélni se tanunltunk volna meg annó.
19, de az lenézés, hogy szerintetek csak akkor elfogadható, hogy takarít, ha szellemi fogyatékos.
Undorító itt pár ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!