Tett valaha valamelyik szülőd olyan rosszindulatú megjegyzést, amit soha nem tudsz elfelejtenil?
"Ha elmersz költözni agyon verlek!"
"Több millió spermámból pont neked kellett nyerned!"
"Ha tudom hogy ilyen leszel meg sem baszom anyádat!"
"El kellett volna vetetni téged!"
"Mit érdekel engem hány helyen akarsz tanulni, úgyis a híd alatt végzed!"
Csak néhány "kedvesség" apámtól 21 év alatt. Ja amúgy ez mind csak vicc, utána mindig ezzel védekezett hogy aztán egy hét után megint mondjon ilyen "vicceset"
Apámtól az a mondat,hogy: nem vagyok a lánya és ki tudja kitől vagyok,mert neki nincs olyan elbacott gyereke,mint én...
Attól a perctől kezdve,mikor ezt a szemembe kiabálta,számomra meghalt az apám.
Nemreg tortent. (Digitalis oktatas alatt)
Tesoimnak folyton em nekem kellett segiteni a haziban, foleg matekban. Egyszer csak chillelni akartam barátaimmal (gepeztunk) anyum bejott a szobamba (hozta tesom hazijat, higy nezzek ra) es letette elem. En raneztem, ee hirtelen nem tudtam hogy mi az isten ez (komolan nem ertettem elsore) es erre azt mondta , higy "hát baszki jo nagy segitseg vagy" ... De erted 10/9 feladatában em segitek nekik? (Ja es anyam gimiben 2-es 3-as volt matekbol :), lattam a bizonyitvanyat)
Apámtól se jót se rosszat nem kaptam...
Anyámtól annál többet, rosszat: pár példa: 12 éves koromban az összespórolt zsebpénzemből vettem neki Karácsonyra egy kis dísz gyertyát kaspóban... Orditozott, lehordta minden sz"rnak, giccsnek, meg hogy ő a nagy ajándékokat szereti... Barátnőm és az anyja ezt végig nézték, ő csak egy aprócska mütyürt vett az anyjának, az mégis úgy örült neki.... Köpni nyelni nem tudtak..
Kisiskolás koromban bármit csináltunk, anyák napjára, ünnepekre... mindenki vitte haza nagy örömmel, én meg dugdostam, mert anyám azt is lehordta, meg ő ilyen papirfecni sz"rral mit kezdjen.. Ha jobb napja volt akkor eltette, de első adandó alkalommal simán beledobta a tűzbe...
Mások szedték a réten az anyukájuknak a virágot, én csak néztem, mert amikor párszor vittem neki nagy örömmel, akkor lecseszett hogy ő ilyen gazat nem visz be a házba..
Ezek után nem igazán ajándékozok neki... 😁
Ezenkívül rengeteg "szép", emlékezetes dolgot mondott már.
Pl: nekem őt kell a legjobban szeretni.
Ő szült meg, az életem is joga van elvenni vs megd"glesztelek!
Amikor elköltöztem jött azzal hogy milyen hálátlan vagyok, elhordott mindenkinek...
Amikor 5!!! éves koromban fujtogatott, meg harapdálta a nyakam az akkori pasija, akkor azt mondta "jó anyám" hogy hazudok, és a nyakamon a foltokat, harapásokat magamnak csinálom!
És még reggelig tudnák mesélni...
Végezetül, ami friss.. Babát várok, lassan szülök.
Múltnap azt mondta hogy reméli ügyes leszek és rendesen megszülöm a gyerekem... Nem értettem mit akar ezzel, hát hogy szerinte a császár nem rendes szülés, és az se rendes nő akit császároznak... Pfff
Na szerintem itt már mindenkinek egyértelmű hogy nem normális....
Édesanyám állandóan p.csának hív, ha valamit elrontok. Tegnap nem tudtam elmosogatni mert nem volt időm és csak hallottam, hogy kiabál mekkora f.szszopó g.ci vagyok... mindig nyitnék felé, de sajnos sokszor történik ez.
Apu egyszer undorítónak nevezett. Rettenetesen fáj a mai napig, pedig ő szerintem nem is emlékszik. Nem volt jó az ablak a szobámban és nem tudtam kinyitni, a szag miatt mondta ezt... aztán a másik ami belém ivódott: " nem csesztél el semmit, csak az életedet cseszted el". Ennek az az előzménye, hogy felporszívóztam és nem tudtam hogy az újban eldobható porzsák van és visszatettem ürítés után ugyanazt. Aztán nagyon sok hasonló történt még, de ezek legjelentősebbek amik még mindig fájnak. És a hab a tortán: a 19. Szülinapomon is veszekedett velem, nem is emlékszem már miért, de odaszólt anyunak, hogy a te lányod nem az enyém.
Aztán sajnos a nagyszüleimmel is vannak fájdalmas emlékeim. Már leérettségiztem, de továbbtanultam. Első éves vagyok a szakomon és még nem kaptam munkát értelemszerűen, a régi állásomat pedig a sulival nem tudtam összeegyeztetni. Kiabáltak velem, hogy túl nagy elvárásaim vannak és meglátom majd, hogy lejjebb adom, és jó lesz nekem akármilyen munka, nem fogok válogatni.... ez rettenetes... már nem beszélgetek velük, de remélem megélik azt, hogy karrierem legyen.
De nincs más hátra, mint előre!
Tesómat többször is lequrv@zták, mondták neki többször is, hogy mehet a pits@ba ha nem kitűnő tanuló. El is ment, csodálkoznak hogy nem szeret az ország felé sem jönni.
Nekem megmondták, hogy csúnya vagyok, ha a hajam festettem be akkor azért,ha nem festem akkor azért. Igazából akár mit csináltam sosem volt jó.. Az ilyenek, hogy gebe, csámpás, féleszű, szerencsétlen, drogos (életemben nem próbáltam ki semmit, rock zenét hallgatok, onnan jött nekik), lezbikus, senki sem szeret és nem is fog, öld meg magad inkább - kb leperegtek rólam. Mikor a párommal szétmentünk akkor szerintük semmire kellő voltam, sose lesz senkim, kell tűrni ha csalnak/ vernek.
18 évesen elkoltoztem másik városba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!