Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tett valaha valamelyik szülőd...

Tett valaha valamelyik szülőd olyan rosszindulatú megjegyzést, amit soha nem tudsz elfelejtenil?

Figyelt kérdés

2020. jún. 9. 18:50
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
64%
Nem, nekem elég támogató, bár meglehetősen "esetlen", és néha rossz irányba botladozó szüleim vannak. De ők bármit is tanultam támogattak, ha pasiztam az sem volt különösebben baj. Még abba se szólnak bele mit dolgozom, pedig nem vagyok egy ártatlan kislány, aki Bibliát olvas, és apácaként éli az életét. Sőt... Na, mindegy is. Párszor azért elszaladt velük is a ló, és mondtak olyat ami nem esett jól, és rágódtam rajta egy darab, vagy ha nem is igazán sértett meg, de motoszkált azért a fejemben. De mindig is empatikus személy voltam, megpróbáltam az ő szemükkel nézni a világot, az ő perspektívájukból, és rájöttem, hogy valahol igazuk van. Ez, illetve az, hogy tudom miért nincs igazuk, plusz az idő és közben az életem változása is segített abban, hogy le tudjam ezt rázni magamról. Rám inkább a középiskolás éveim, és az ottani kirekesztés volt negatív hatással, de bőven látom már a lehetőségeimet, és tudom hogy fordítsam olyanra az életem, hogy később ők irigykedjenek majd rám, és nem fordítva. 22/l
2020. jún. 9. 19:29
 12/36 anonim ***** válasza:
96%
10-es: részvétem, szíven ütött a sztorid. Remélem, azóta már boldog életet élsz egy olyan családdal, amit te alapítottál és el is fogad Téged ;)
2020. jún. 9. 19:33
 13/36 anonim válasza:
100%
Mindkét "szülőm" alkoholista, sokszor megesett... Apám milliószor lek*rvázott, anyám (józanul) röhögve mondta hogy egy selejt vagyok (poénnak szánta, de nem volt túl vicces) stb.
2020. jún. 9. 19:42
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

11 évesen a nevelőanyám miután szóvá tettem, hogy nekünk miért nem vesznek soha pudingot csak az öcsénknek, hozzám vágott egyet azzal a szöveggel, hogy: nesze, akadjon meg a torkodon.

Nem igazán tartjuk a kapcsolatot :D

2020. jún. 9. 19:42
 15/36 anonim ***** válasza:
93%
apámnak szokása,hogy csak úgy adja rám a cifrábbnál cifrább jelzőket. kevésszer látom és azért is zavar úgy,hogy amig látom is őt akkor is csak mindenfélével bántogat. az eddigi legsértőbb dolog amit mondott,hogy teljesen megérti,hogy miért nincsenek barátaim,ha ilyen vagyok és ez azért is ütött szíven,mert tudja,hogy nem vagyok az a fajta aki könnyen barátkozik és,hogy mi történt velem és a régi barátaimmal.
2020. jún. 9. 19:55
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
'inkább felakasztottam volna magam, ha tudom hogy a gyerekem leszel'
2020. jún. 9. 20:16
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
"Nem én akartam hogy megszüless"
2020. jún. 9. 20:16
 18/36 anonim ***** válasza:
94%
Volt pár ilyen: Édesanyám a válás után gyakran: Olyan vagy, mint apád, Nővérem: kis b*zi gyerek (nem voltam/vagyok az); Édesanyám: Abba az iskolába még talán téged is felvesznek. Édesanyám: béna f@sz vagy - mert nem tudtam összerakni egy régi húsdarálót. Anyám élettársa, a válás után persze: "aljas féreg" (nem tudom, mire mondta, de szerintem ő sem, részeg volt); a legelső barátnőm: genetikai hulladék.
2020. jún. 9. 20:18
 19/36 anonim ***** válasza:
91%
*Bocsáss meg, kedves Kérdező, már nem csak a szülőkről írtam...
2020. jún. 9. 20:24
 20/36 anonim ***** válasza:
95%

A harmadik gyerekemmel lettem terhes (nagyon vártuk, tervezett gyerek volt) de amikor elmondtuk, annyi volt a reakció anyámtól, hogy "Már megint a szart akarod vakarni?"

Valahogy nem tudom megbocsájtani. A gyereket soha nem tudta megszeretni, nem is beszélünk jó ideje...

2020. jún. 9. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!