Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarnak elengedni diákmunk...

Nem akarnak elengedni diákmunkára.Hogyan lehet meggyőzni őket?

Figyelt kérdés

Tudom hogy most vírusos időszak van,de szükségem van pénzre.Kapok a szüleimtől is,de azt nem én kerestem és nincs pofám elkölteni.A helyzet az, hogy sokat fogytam az utóbbi időben és szinte nincs ruhám.2 mackógatyám van meg egy normális farmerom, a pólók meg régi kislányosak(a szebbek lógnak rajtam) és ennyi.Szeretnék szép ruhákat venni,de sokba fog kerülni és én szeretném fizetni.Normális nadrágok 6-7ezer forintba kerülnek,pólok 4-5ezer, pulcsit,kabátot már meg sem említem.

Megemlítettem hogy mennék melózni majd a nyáron,de nagyon tiltakoztak.Azt mondták,hogy alja melót fogok csinálni kevés pénzért és hogy még a szövetkezet is lehúz.Őszintén az én kezemben a minimálbér is rengetegnek tűnik és szerintem jó dolog,hogy dolgozni akarok.Abból kijönne pár ruha bőven és még maradna is.

Hogyan győzzem meg őket?

17l

Tudom,hogy 17 évesen általában már nem kérnek engedélyt ilyenekre,de nálunk ez nem így működik,hogy fogom magam és elhúzok valahova.

2020. jún. 8. 23:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondanám nekik, hogy mi a tervem a keresett pénzzel, és megkérném őket, hogyha nem támogatják a munka ötletét, akkor menjünk el együtt egy nagy ruhabevásárlásra, amit ők fizetnek.
2020. jún. 9. 17:57
 12/12 anonim válasza:
100%
Szerintem jók azok az indokok
2020. jún. 23. 14:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!