Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet kezelni egy...

Hogyan lehet kezelni egy kötekedő anyát?

Figyelt kérdés

Édesanyám pár éve teljesen megváltozott.Apával már nem merünk hozzászólni.Minden szar ami csinálunk,mind szemetek vagyunk.A munkája miatt sokszor stresszes és a kollégáit másolja.Küldözgetik egymásnak a cikkeket és hülyítik egymást.A citrom gyógyítja a rákot,a műhöldak mennyire szennyeznek és megölnek minket, a mittudomén kicsoda egy szemét mert,hogy ezt-azt csinált,ki mire szavazott...stb.Éjjel-nappal a netet bújja és olyan oldalakat olvasgat,hogy az hihetetlen.Amit ott írnak az igaz!!! Meg amit az anyja mond neki.A többi ember hülye és ott rohadjanak meg.

Takarítást és főzést mi csináltuk helyette,hogy legalább amiatt ne kiabáljon, de az sem volt jó neki.Először az volt a baja,hogy nem úgy csináljuk mint ő, utána meg az, hogy mi elvettük tőle és ő akarja csinálni.Mikor elkezdte csinálni,akkor meg az volt a baja,hogy mi is otthon vagyunk,szóval elmentünk.Reggel 9-től délután háromig otthon sem voltunk és mikor hazaértünk még akkor kezdett takarítani és kiabált velünk,hogy mi mit keresünk otthon.

A héten feleltem fizikából és megkértem mindenkit,hogy egy kicsit legyenek csendben.Anya mit csinál? Porszívózni kezdett meg befőttesüveget pakolászni.Apa azt mondta,hogy még direkt figyelte,hogy mikor beszélek és akkor állt neki zörögni.

Állandóan másokkal foglalkozik.Az ablakból is szokta nézni a szomszédokat meg hallgatja,hogy én például miket beszélek a barátaimmal a szobámban.Egyszer a beszélgetéseimet is átolvasta,de megláttam.A cuccaimat is rendszeresen átnézi meg apáét is.Ő megvan arről győződve,hogy apa megcsalja őt és hogy én falazok neki.Hétvégén azért megyünk el nélküle,hogy apa elmehessen nőzni, engem meg biztos lerak valami haveromnál.Kondiba is azért jár,hogy a csinos edzővel flörtölhessen.Ő ezeket komolyan gondolja,pedig semmi alapja.A telefont is odaadta neki apa,hogy nézze meg nyugodtan.

Hogyan lehet egy ilyen embert kezelni? Apa nem mer elválni tőle,mert anya nem keres sokat és szerinte nem tudná eltartani magát.Még mindig szereti annak ellenére,amit csinál.

16F

2020. jún. 6. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Hát ti édesapáddal hősök vagytok, de komolyan. Sajnos tudom milyen ez, az én anyám is eléggé megzakkant és nem nagyon lehet velük beszélni (mert ő az áldozat, ő szent és sérthetetlen, de mindenki más szar)... szerintem apud már megtanulta kezelni vagy legalábbis együtt élni vele, ha együtt van vele több mint 16 + éve. Rá kell hagyni ezeket, nem tudsz vele mit csinálni. Az internetes dolgokat pláne, higyje el akkor. Akkor is ilyen ha elmentek pl nyaralni, vagy nem vagytok otthon? Nincs sokat otthon egyedül? Dolgozik valamit? Lehet nagyon unatkozik és nem találja fel magát, lehet ebben leli az örömét, hogy a hozzá közel állókkal így viselkedik.
2020. jún. 6. 16:33
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

"Édesanyám pár éve teljesen megváltozott."

Nem lehet, hogy klimax? Mondjuk nem tanácsolom, hogy rákérdezz nála, de apádnál puhatolózhatsz. A klimax iszonyat egy nőnek, csak mondom.

2020. jún. 6. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Amennyire lehet, ne legyél otthon, és minél előbb költözz el. 2 év, és leérettségizel.
2020. jún. 6. 18:22
 4/8 A kérdező kommentje:

40 éves nőnél klimax? Az általában nem idősebb nőknél jelentkezik?

Mennék én el otthonról,de most nem engednek el nagyon a vírus miatt.Másik városba költözés már tervben van,apa is ezt mondja mindig meg igyekszik segíteni,hogy el is tudjak majd menni,csak azt nem tudom,hogy vele mi lesz.Ő sem bírja már nagyon,nemrég sírt is miatta.

2020. jún. 6. 22:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg beszélni anyukáddal, hogy te nagyon rosszul érzed magad. Mondd neki, hogy szereted, hiszen az anyukád, de próbáljon meg picit megváltozni. Ha esetleg félsz vele beszélni egyedül, kérd meg apukádat, hogy együtt tegyétek.
2020. jún. 7. 12:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Pszichologushoz kene kuldeni, de hogy hogy, az nem egyszeru kerdes.
2020. jún. 7. 19:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell amúgy véleményt lepontozni?
2020. jún. 7. 20:51
 8/8 Musztafa Kebab ***** válasza:
100%
Nameg törölni...
2020. jún. 9. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!