Mi oka lehet annak, ha a szülők kötekednek a gyermekükkel?
A helyzetem a következő; anyám kitalálja, hogy büdös vagyok, és hogy tuti nem fürdök. Aztán kitalálja, hogy alkoholista vagyok, ugyanis “alkohol szagom van.”
Majd amikor látja, hogy az interneten gyűjtök be 1-2 havert, megkér, hogy tiltsam le, és hogy ne tartsam velük a kapcsolatot. Aztán addig húzzák az agyamat, míg rá nem vesznek erre.
Mondják, hogy menjek el itthonról a büdös p.. csába, ha ilyen ringyó vagyok, hogy más férfiakkal beszélgetek (nincs senki, akivel ellehetnék.)
Utálnak engem, mindig olyanokat mondanak, hogy költözzek már el, de az a helyzet, hogy egy fillérem sincs. 130 a havi jövedelmem (az államtól) abból semmit nem látok... Rosszul vagyok ettől az egésztől... Mit tegyek? 18L
Ha tanácsot kérsz, akkor mondj el mindent, félinformációkból nem lehet segíteni.
18 évesen hogy lehetsz munkaképtelen? Ágyhoz vagy kötve? Az írásod alapján gondolom nem szellemi fogyatékos vagy.
Arra nem gondoltál, hogy talán nem alaptalanul mondják, hogy tisztálkodnod kéne? Egyértelmű, hogy zavarod őket a jelenléteddel, a kérdés, hogy miért? Te milyen ember vagy? Ki vagy szolgáltatva teljesen nekik, vagy tudnál önálló életet is élni? Mire költöd a 130 ezret? Ne várd, hogy a szüleidet szidja mindenki, mert nagyon keveset árultál el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!