Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál, ha kiderülne,...

Mit szólnál, ha kiderülne, hogy a gyereked füvezik?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha inni nem szeret, ezért néha a barátaival füvezik. Nagyon kiakadnál, vagy nem annyira, vagy egyáltalán nem?

2020. jún. 4. 19:55
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
55%

Ezt a fuvezo gyerek irta ki...nem a szulo.

Valaszom: fuves gyerekekhez volt szerencsem. Nem kerek beloluk.

Nagyon remelem a gyerekeimet sikerul ugy nevelnem, hogy ugyanugy ahogy en is vagyis sose akarjak kiprobalni egyik kabitoszert se. Az alkoholt boven eleg,hogy ki fogjak, az is pont eleg veszelyes, de belekeverednj a csak beleszivok, csak buliban aztan meg o de ott az eki a speed az lsd szivjunk egy kis kokot es amugy meg kezdjuk arulni a fuvet a tobbi "gyereknek". Hat ettol mentsen meg az isten.

Bar sajnos barmi megtortenhet, es ha elmondja (de altalaban ilyet nem mondunk el kamaszkent a szuleinknek, csakugy mint az ivaszatokat sem...) vagy rajovok magamtol, akkor elso korben atkoznam magam, hgy csak nem sikerult ettol megovnom, masodik korben beszelgetnek vele es elsosorban az egeszsegre foleg a fiatal szervezet idegrendszeri fejlodesere tett nagyon karos hatasait emelnem ki stb. es probalnam meggyozni, hogy fu nelkul is erezheti jol magat ugy is, hogy mindenki mas fuvezett csak o nem. (Velem ez is megtortent, csak hat tudni kell nemet mondani es helyen kezelni a fuvezoket is.) Harmadik korben biztos jobban utananeznek nehany "baratjanak". Aztan meg remenykednek a beszelgetesunknek es beszelgeteseinknek lesz eredmenye es neki magahoz valo esze hamarabb, mint hogy ebbol komolyabb baj legyen.

2020. jún. 4. 22:56
 32/41 anonim ***** válasza:
9%
ma 22:12 miért kellett lepontozni teljesen? Leírtam a véleményemet.
2020. jún. 4. 22:58
 33/41 anonim ***** válasza:
72%
#31 Az alkohol kemény drog, és az idegrendszere is károsabb. Nem értem, hogy mitől lenne jobb.
2020. jún. 4. 23:23
 34/41 anonim ***** válasza:
65%
Kérnél tőle egy keveset, mert nagyon kivagyok, kemény volt a hét :-D
2020. jún. 4. 23:53
 35/41 anonim ***** válasza:
63%

#24 "de az érdekes módon senkinek nem jutott eszébe, hogy ez jelen pillanatban Magyarországon (is) illegális. Tetszik vagy sem, egyetértünk-e vele vagy sem, jelen pillanatban törvénybe ütközik a használata és terjesztése. Ez az elsődleges szempont. Két dolog következik ebből:

- jogilag veszélyes lehet a gyerekre nézve"

Und? Én elég szégyennek gondolom, hogy a mai fiataloknak lányegesen kevesebb szabadságuk van, mint nekünk anno, a kvázi-diktatúrában. Úgyhogy már csak elvből sem állnék a "zérótoleráns-rendpárti" mocsok mellé, eszembe sem jutna, hogy ezt a retkes protofasiszta "RENDET" kellene védenem a gyerekkel szemben, vagy hogy az legyen a célom, hogy becsicskuljon ennek az az agybajnak.

2020. jún. 5. 00:08
 36/41 anonim ***** válasza:
72%

Pusztán a mariuhána használatáért az elmúlt 25 évben még senki nem került börtönbe. De az ára is olyan, hogy max. a volt állami gonozottak közt elit drog. A dohányhoz mérten az ára, ami szintén károsabb, max. 2-3 doboz cigi ára egy gramm fűnek.

Tehát a pénz előteremtése sem kriminalizáló tényező.

2020. jún. 5. 00:27
 37/41 anonim ***** válasza:
18%
Gondolom akik bőszen védik, hogy "jajakábítószer jó dolog", azok vagy maguk is drogosok, vagy árulják ezt a szart.
2020. jún. 5. 05:41
 38/41 anonim ***** válasza:
84%
Ha csak néha-néha előfordul azért nem venném a fejét, nem gondolom rosszabbnak, mint pl az alkoholtól részegen fetrengeni, de ha napi szinten használná azzal már gondom lenne.
2020. jún. 5. 08:56
 39/41 anonim ***** válasza:
78%
Sok mindentől függ, hogy reagálnék. Ha mondjuk az értelmes, jó tanuló, szorgalmas, normális értékrenddel bíró gyerekem mondaná, hogy havonta-két havonta így "bulizik" a barátaival, nem tudom elképzelni, hogy kiakadnék. Örülnék neki, hogy elmondta, beszélnék vele a mértékletesség fontosságáról, és egyéb fontos dolgokról, amiket tudni illik, ha valaki füvezik, és ennyi. De én lehet, hogy túl engedékeny vagyok. Ha olyan szinten csinálná a dolgot, ami a mindennapi tevékenységeire rossz hatással van, akkor nem örülnék, és nem is hagynám, legalábbis mindent megpróbálnék, hogy "visszatereljem a helyes útra". Pénzt azt semmiképpen nem adnék rá, ha ilyen dolgokra vágyik, akkor meg kell keresnie rá a pénzt. (Nem vagyok az a fajta, aki az eggyel jobb mint a kínai nadrágra is megkeresteti a gyerekkel a pénzt, de ezt nem pénzelném.)
2020. jún. 5. 09:17
 40/41 anonim ***** válasza:
79%

#37, már vártam, hogy valaki benyögje ezt az ostobaságot... persze ha kicsit gondolkodnál, magad is rájönnél, hogy az árusoknak pont az az érdekük, hogy illegális maradjon a fű... amint legalizálnák, jól lezuhanna az ára...

Inkább azon kellene elgondolkodni, hogy az ilyen "térótoleráns-rendpárti" mocskot mi hajtja? Ugyanis pont NULLA észérvet lehet találni rá.

2020. jún. 5. 09:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!