Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál, ha kiderülne,...

Mit szólnál, ha kiderülne, hogy a gyereked füvezik?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha inni nem szeret, ezért néha a barátaival füvezik. Nagyon kiakadnál, vagy nem annyira, vagy egyáltalán nem?

2020. jún. 4. 19:55
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
57%
ha felnőtt azt csinál amit akar, mondanám hogy csak mértékkel, ésszerű keretek között. Vagy, hogy használjon inkább CBD-t, tudom hogy annak nincs tuadtmódosító hatása, de legalább az is fűből van :D
2020. jún. 4. 20:33
 12/41 anonim ***** válasza:
76%

Engem sosem tiltottak el sem a futol, sem pedig mastol a szuleim. Soha. Amit tettek, az az, hogy adtak nekem egy ertekrendet, egy mi jo nekem es mi rossz ertekrendet. Voltak dorgos barataim nem is egy, de soha, meg csak eszembe sem jutott, hogy ki kene probalom. Ez ugyanigy az alkohollal. Mar felnott ember vagyok, megsem voltam reszeg soha.

En nagyon remenykedem abban, hogy majd valahogyan megtudom tanitani a gyermekemnek ugyanezt es elfogja tudni donteni o maga, hogy mi jo neki es mi nem, es emellett jol is fog donteni.

2020. jún. 4. 20:33
 13/41 anonim ***** válasza:
19%

#9,

Te ismered a gyerekeimet, vagy én???

Az értékelésből (jelenleg 0 azaz nulla) látszik, mennyire helyénvaló a válaszod.

2020. jún. 4. 20:37
 14/41 anonim ***** válasza:
62%

#12 Hogy jön ide, hogy voltak drogos barátaid?

Egy alkalmi fűhasználó annyira drogos, mint egy napi egy pohár bort és/vagy max. egy üveg sört megívó ember amennyire alkoholista.

2020. jún. 4. 20:37
 15/41 anonim ***** válasza:
25%
"Egy alkalmi fűhasználó annyira drogos, mint egy napi egy pohár bort és/vagy max. egy üveg sört megívó ember amennyire alkoholista." Tévedés. Az alkalmi fűhasználó is drogos.
2020. jún. 4. 20:39
 16/41 anonim ***** válasza:
73%
Ha alkalmi használó, akkor az egészségére kívánnám...
2020. jún. 4. 20:40
 17/41 anonim ***** válasza:
35%
Lenyírnám a füvet az udvaron!
2020. jún. 4. 20:40
 18/41 anonim ***** válasza:
68%

#13 Te az embereket és a fűhasználatot nem ismered.

Ilyen hozzáállású szülő egy értelmes gyerenél bíztosan eléri, hogy soha ne tudja meg róla, ha fűvezet.

Tehát így sokkal valószínűbb, hogy fűveztek, ha diplomások már, és csak te nem tudsz róla.

Itt érzelmi alapon megy a szavazás.

A strucc-politika is népszerű.

2020. jún. 4. 20:46
 19/41 anonim ***** válasza:
77%

Alaposan elbeszélgetnék vele. Az alkalmi használó annyira drogos, mint amennyire a heti egy pohár bort/sört elfogyasztó alkoholista. Én is itt állok két diplomával, fix karrierrel és családdal, pedig az egyetemi éveim alatt néha elszívtunk egy jointot.

A lényeg itt is a mértékletesség, és hogy tisztában legyen azzal az ember, hogy mi van abban a bizonyos cigiben.

2020. jún. 4. 20:47
 20/41 anonim ***** válasza:
60%
Hány éves és milyen gyakran? Ezek nélkül lehetetlen értelmesen válaszolni a kérdésre. Tanuljunk meg már normálisan kiírni egy kérdést, mert itt is már a válaszolók mind kifejtették a véleményüket, esetleg vitatkozni is kezdtek egymással, úgy hogy lényegében a legfontosabb dolgokat sem tudjuk.
2020. jún. 4. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!