Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál, ha kiderülne,...

Mit szólnál, ha kiderülne, hogy a gyereked füvezik?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha inni nem szeret, ezért néha a barátaival füvezik. Nagyon kiakadnál, vagy nem annyira, vagy egyáltalán nem?

2020. jún. 4. 19:55
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
78%
Az én szüleim egyetemet végzett emberek, mai napig szívnak elvétve. Jól keresnek, felneveltek tisztességesen engem, mindent megadva, most érettségiztem ötösre, jó eséllyel egyetemen tanulok tovább. Engedelmetekkel, közölném velük, hogy nézzenek magukra, hova jutottak. Csúnya füves drogosok.
2020. jún. 4. 20:52
 22/41 anonim ***** válasza:
60%

Ugy, hogy akkor annal kozelebb nem is lehettem volna a droghoz. Szo szerint elem volt teve, megsem probaltam soha.

2020. jún. 4. 20:58
 23/41 anonim ***** válasza:
58%
#22 A fűhasználókhoz, hogy jön hogy drogos ismerősök?
2020. jún. 4. 21:01
 24/41 anonim ***** válasza:
81%

Elbeszélgetnék vele az okairól, annak káros hatásairól, de mindenekelőtt arról, HONNAN szerezte! Érdekes, hogy mindenki nagyon okos volt itt, tele lett szórva érzelmileg fűtött válaszokkal a kérdés, de az érdekes módon senkinek nem jutott eszébe, hogy ez jelen pillanatban Magyarországon (is) illegális. Tetszik vagy sem, egyetértünk-e vele vagy sem, jelen pillanatban törvénybe ütközik a használata és terjesztése. Ez az elsődleges szempont. Két dolog következik ebből:

- jogilag veszélyes lehet a gyerekre nézve

- nem tudni, hol és milyen körülmények közt termesztették, mennyire volt higiénikus a környezet, stb. Ismeretlen eredetű zőcséget' szív magyarán.

Mindezt elvonatkoztatva az esetleges gyógyászati felhasználástól.

Nem ártana felvetni neki ezeket a szempontokat is.

2020. jún. 4. 21:08
 25/41 anonim ***** válasza:
11%

#24 Igen nehogy "bio" azaz szintetikus fűvet szívjon.

Bár manapság már nem drogdillerektől jutnak hozzá legtöbben, de az is egy veszélyforrás.

2020. jún. 4. 21:15
 26/41 anonim ***** válasza:
69%

Engem nem tiltottak soha. Néha beszélgettünk szüleimmel róla, de annyit mondtak hogy amíg biztonságosan csinálom és nem nyomja rá az életemre a bélyeget addig az én dolgom. Nem tagadom, sokat szívtam fiatalon a barátaimmal. Nekem ez sokkal jobban bejött mint az alkohol. Nálam kimaradt a piás/bulizós korszak amit nem is bánok. Aztán egyszer csak meguntam és abbahagytam egyik napról a másikra. Nem lettem lecsúszott narkós, mert eszem ágában se volt máshoz nyúlni pedig lett volna rá lehetőségem.

Most van egy nagyszerű családom, illetve saját cégem.

Én úgy gondolom hogy ez nem halálos bűn, amíg nem erről szól valakinek az élete.

2020. jún. 4. 21:23
 27/41 Savlekotő ***** válasza:
66%

A szülők 60% alkoholista gyógyszerfüggő,jó példa van a gyerekek előtt..

70F

2020. jún. 4. 21:26
 28/41 anonim ***** válasza:
68%

Én támogatnám!

Inkább szívjon be a haverjaival mint hogy falfehéren fetrengjen a hányásában mert annyit ivott.

Az alkohol függőséget okoz, a kannabisz nem.

Az alkohol enyhe túladagolása hányáshoz és eszméletvesztéshez vezet, erős túladagolása halálhoz.

A füvet nem lehet túladagolni, csak hányingered lesz és nem kívánsz többet na meg elálmosodsz.

Az alkohol méreg, a kannabisz gyógynövény.

Az alkoholtól agresszív lehet az ember, a fűtől nevet mindenen.

Az alkoholtól másnapos leszel, a fűtől nem.

Az alkohol butít, a fű tágítja a tudatot.

Soroljam még?

Persze a drogokat ellenzem én is, de a marihuána az továbbra is az egyik legsokoldalúbb gyógynövény.

Az meg hogy illegális, nem a fogyasztót minősíti hanem a jogalkotókat. Aki szívja az nem bűnöző csak él a polgári engedetlenség eszközével.

Vegyünk engem. Egyetemista vagyok, 21 éves. 16 éves korom óta elszívok egy jointot hétvégente és kellemesen ellazít, koncentrálni is jobban tudok tőle. Nem szoktam rá a drogokra tőle (hülyeség hogy kapudrog, kb annyi logika van benne mint hogy ha a koccintós már nem elég, megiszom akkor a fagyállót is) minden érettségim 70% feletti lett, egyetemen is szépen teljesítek. Gyakran látom koliban hogy szenvednek részegen az emberek, összehányják a folyosót stb,hát még másnap kora reggel az előadásokon élet-halál között lebegve másnaposan. Mi füvesek meg csak nevetünk rajtuk.

2020. jún. 4. 22:10
 29/41 anonim ***** válasza:
75%
Kedvencem mikor az apa elkezd inni, az anya meg marékszámra szedni a nyugtatókat, mert a gyerekükről megtudták hogy néha csavar egy vicces cigit :D
2020. jún. 4. 22:11
 30/41 anonim ***** válasza:
21%
Szomorú lennék, hogy a gyerekem ilyen dologra jutott. Megkérdezném, hogy miért, meg minek?
2020. jún. 4. 22:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!