Szülők! Mit tennétek,ha a lányotok egy japán férfitól teherbe esne?
Figyelt kérdés
2020. jún. 4. 02:10
11/37 anonim válasza:
4-es vagyok, nem csoda, hogy nem értettem mire vagy kíváncsi, mert bevallom eszembe se jutott feltételezni, hogy bármi gond vagy elítélendő lenne abban ha külföldi az egyik szülő. 9-essel maximálisan egyet értek. Mindenkinek más tetszik, és bár tény, hogy sokan le vannak maradva, de azért szerencsére modernebb időket élünk már ennél, szóval van választási lehetőségünk, még ha meg is nehezítik egyes szülők/családtagok/barátok. Azt tartom a vegyes kapcsolatoknál is egyedül lényegesnek, mint a nem vegyeseknél, hogy kölcsönös tisztelet legyen, elfogadás stb, de ez ma már inkább emberfüggő sem mint kultúra, persze mindenre és mindenhol vannak kivételek.
12/37 anonim válasza:
/Lol valaki nagyon beindult, kaptam csúnya üzenetet és le is lettem pontozva xD Gratulálok neked itt is. /
13/37 anonim válasza:
Vennék otthonra egy zsák gazdaságos kiszerelésű rizsát.
14/37 anonim válasza:
Örülnék neki.
Mert úgy neveltem, hogy attól essen teherbe, aki szeret, akivel együtt akar gyereket nevelni. Tehát a japánnal képzeli el az életét.
15/37 anonim válasza:
Teso tultolod ezeket a poenokat..
16/37 anonim válasza:
Upgradelném az evőpálcika készletet.
18/37 anonim válasza:
Pontosan ugyanazt, mintha máshonnan származó férfitól esne teherbe. A helyzettől függően örülnék vagy nem örülnék, de mindenképpen támogatnám.
19/37 anonim válasza:
Megkérdezném hogy fog kijönni a gyerek a mexikói meg a latin testvérkéjével a korábbi partykból.
20/37 anonim válasza:
Nem érdekelne, hogy japán. Inkább a körülmények. Ha csak egy idegen felcsinálja, az nyilván más, mintha az illető férfi a társa és normális körülmények között együtt élnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!