Szülők! Mit tennétek,ha a lányotok egy japán férfitól teherbe esne?
Figyelt kérdés
2020. jún. 4. 02:10
2/37 anonim válasza:
Szerintem ez feltevés
Vagy egyszerűen csak úgy alakult..
3/37 A kérdező kommentje:
Felvetés.
2020. jún. 4. 02:19
4/37 anonim válasza:
Nem is értem. Most az a baj, hogy japán? Vagy esetleg az, hogy fiatal a lányod? Kifejtenéd kicsit bővebben ezt?
5/37 anonim válasza:
2es vagyok:
Szerintem olymindegy, hogy az apai részről milyen nemzetű a másik.. hanem maga a teherbe esés lenne a fontos téma
6/37 A kérdező kommentje:
Nincs lányom. Nem érint a kérdés a gyakorlatban. Ez csak kíváncsiság.:)
2020. jún. 4. 05:37
7/37 anonim válasza:
Mit kellene tennem?
Kiskorú és abortuszt akar? Aláírom.
Kiskorú es még akarja tartani? Segítem.
Nagykorú és abortuszt akar? Támogatom.
Nagykorú és még akarja tartani? Támogatom.
8/37 anonim válasza:
Az utolsó abszolút tökéletesen megfogalmazta hogy egy egészséges gondolkodásmóddal rendelkező szülő mit tenne. Sajnos magyarorszagon elég sok konzervatív ember van aki azt mondja hogy "a magyar gyerekemet csak magyar férfihoz/nőhöz adom" és ez olyan abszurd , ha az illető boldoggá teszi, mit változtat azon hogy más a bőrszíne vagy más kultúrát képvisel?:)
9/37 anonim válasza:
Ugyanazt, amit akkor tennék, ha magyar, német, angol, francia, spanyol, vietnámi, kínai, amerikai, ausztrál... stb. férfitól esne teherbe.
10/37 anonim válasza:
a tipik unatkozó fantáziálós csaj kérdése
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!