Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális hogy a 22 éves fiam...

Normális hogy a 22 éves fiam fakardokkal játszik?

Figyelt kérdés
Tele van a szobája fakardokkal amiket az évek során vettünk neki. Szóba hoztam neki már párszor hogy ki kellene dobni de nem akarja, így annyiban hagytam. Zárja a szóba ajtaját de néha csak behajtja, és látom hogy kardozgat magában, meg hallani a hangokat is. Ti mit gondoltok erről?

2020. jún. 3. 17:26
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyetemre jár/t, akkor nyilván nem szellemi fogyatékos, ennyit máris leszögezhetünk.

Még azt sem mondhatom, hogy infantilis, mert felnőtt, meglett emberek játszanak vonatokkal terepasztalokon, vagy terepasztalon csatákat játszanak le, vagy újakat kreálnak.

Amit tenned kellene, hogy erőltesd a tanulást, vagy a munkába állást. Ha ezeknek valami mentális akadálya van részéről, akkor az orvosi eset és abban kell a segítségére lenned.

A fakard a legkisebb gond!

2020. jún. 3. 21:14
 22/39 anonim ***** válasza:
73%

Amit 19-ben írtál, abból egyvalami kifogásolható: hogy a passzív félévben "nyilván" (miért nyilván?) nem hajlandó dolgozni. Ezen a felfogáson kéne alakítani egy kicsit. Próbáld megértetni vele, hogy pénzből élünk mindannyian, és az nem a bokorban terem.

Persze most a járvány miatt kevésbé volt lehetősége munkát keresni. Ill. nyilván az is számít, mennyire teher neked egyedülállóként eltartanod őt.

A fakarddal, meg a műanyag katonákkal, kisautókkal, legóval semmi gond. Nagyon helyesen írták mások, hogy felnőtt emberek is játszanak pl. modellvasúttal. Sőt, komoly pénzt és sok szabad időt rááldoznak!

2020. jún. 3. 21:28
 23/39 anonim ***** válasza:
0%

Látom nagyon izgatott lettél, hogy vajon az én életem hogy alakult ha már nem egy a véleményünk!Majd később adok neked életvezetési tanácsokat is! :D Itt nem én vagyok a különc, hanem a kiscsávó, aki valószínűleg 20 év múlva is az anyjával fog élni! De ahogy olvasom, ezt sejti az anyja is!

2020. jún. 3. 21:56
 24/39 anonim válasza:
11%
Hát 22 évesen elég ház már
2020. jún. 3. 21:56
 25/39 anonim válasza:
0%
Gáz*
2020. jún. 3. 21:59
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

"Tele van a szobája fakardokkal amiket az évek során vettünk neki"

Bocs, de TE vetted neki azokat a fakardokat!

2020. jún. 3. 22:14
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell feltétlen ebben a visszamaradottságot keresni. Mindenkinek vannak olyan dolgai, amihez ragaszkodik. Ha pedig kardozik magában: van olyan. Én néha szinkronizálom a filmeket hangosan, mert szeretem. És aztán. A munkámban, a magánéletemben kiegyensúlyozott, boldog életet élet, mert teszek érte. Nem kezdek ugrálni a melóhelyen az asztalokon, és a főnök fülébe sem szoktam ordibálni.

Amúgy kicsit mindannyian bolondok vagyunk, tehát ettől normálisak :-)

2020. jún. 3. 23:24
 28/39 anonim ***** válasza:
21%
Miert kell lepontozni azokat akik szerint ez gáz? Igenis gáz h egy 22 eves felnott feri fakarddal jatszik otthon. Azert ne hasonlitsuk mar a paintballhoz meg a terepasztalozáshoz...
2020. jún. 4. 06:46
 29/39 anonim ***** válasza:
0%

Édesapjával nem tartaná a kapcsolatot a fiatalember?

Munkavállalási lehetőségben néha nem ártana gondolkodnia. De legalábbis megbarátkozni kicsikét a gondolattal apránként. Művészlélek lehet, segíteni kellene kibontakozni. Esetleg éneklés templomi kórusban?

Milyen felekezethez tartoztok? Járt valaha hittanórára, bibliaórára? (Gondolom, meg van keresztelve.) Nagyszülői ágról melyik vallást gyakoroltátok valaha?

Ifjú Hölgyek? Ártatlan Gyermekszerelem sosem volt bontakozófélben?

2020. jún. 4. 06:46
 30/39 anonim válasza:
0%

Az esetleg érthető, hogy megtartja a kardokat, mert érzelmileg kötödik hozzájuk, de hogy használjais ezeket...

Vívásra esetleg nem szeretne járni?

2020. jún. 4. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!