Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális hogy a 22 éves fiam...

Normális hogy a 22 éves fiam fakardokkal játszik?

Figyelt kérdés
Tele van a szobája fakardokkal amiket az évek során vettünk neki. Szóba hoztam neki már párszor hogy ki kellene dobni de nem akarja, így annyiban hagytam. Zárja a szóba ajtaját de néha csak behajtja, és látom hogy kardozgat magában, meg hallani a hangokat is. Ti mit gondoltok erről?

2020. jún. 3. 17:26
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
15%

Nem titokban filmbeli statisztának készül valahol, valamelyik médiacsatornán?

Nekem ez ugrott be elsőre, ahogy elképzeltem az általad felvázolt jelenetet.

2020. jún. 3. 18:51
 12/39 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ezzel semmi gond nincs. Ez egy hobbi. Keresni kéne neki olyan közösséget, ahol kiélheti ezt a hobbiját. Vagy egy hagyományőrző klubot, vagy egy hasonló közösséget. Pl. ott a Mondocon, oda mindenféle ember jár, köztük én is.

Aki szerint amúgy ez debil gyerekes dolog, az nem néz ezeknek utána. És ha valaki mondjuk szeret beöltözni? Amúgy ezt cosplaynek hívják, aki nem tudja mi az, nézzen utána!

2020. jún. 3. 18:54
 13/39 anonim ***** válasza:
95%
Sok ilyenkorú srác meg légpuskával szórakoztatja magát. Hadd kardozgasson, ha jólesik neki. :D
2020. jún. 3. 19:15
 14/39 anonim ***** válasza:
73%
Valószínűleg csak egy szórakozás neki, és abban az esetben teljesen normális. Nyilván lehetséges olyan felállás is, amikor nem az - azt onnan lehet észrevenni, hogy más egyéb dolog is arra utal, hogy valami nincs vele rendben.
2020. jún. 3. 19:26
 15/39 anonim ***** válasza:
80%

Felnőtt emberek is játszanak.

A darts mennyivel jobb, vagy golf, a bowling, a paintball?

Csak azért, mert csak?

2020. jún. 3. 20:19
 16/39 anonim ***** válasza:
8%
Úgy látom ide csak pozitív véleményt lehet leírni, különben törlik... Persze anyuka, 22 évesen mi mást csinálhatna?
2020. jún. 3. 20:38
 17/39 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem sincs addig gond, amíg életképes. Gondolj bele, sokkal jobb, mintha valami káros hobbija lenne (alkoholizmus, drogozás)
2020. jún. 3. 20:39
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
#16 te miket csináltál 22 évesen?
2020. jún. 3. 20:44
 19/39 A kérdező kommentje:
Szerintem egy kicsit felreertettetek. Ez nem szerepjáték, hagyományőrzés vagy hobbi vonal. Korábban már beszéltem vele erről, azt válaszolta egyszerűen csak játszik, elképzel csatákat meg ilyesmi. A mai napig olyan játékokkal jatszik, amik szerintem kicsiknek vagy kisebbeknek való. Műanyag katonák, figurák, autók, legók. Azért szerintem ilyen korban ez már nem normális. A fiam sajnos nem túl talpraesett de eddig nem láttam ennek ilyen drasztikus jelét, bár lehet hogy csak vak voltam. Sajnos egyedül nevelem anyaként és valószínűleg el lett egy kicsit kényeztetve. Jelenleg nem tanul (passzív felében van az egyetemen), nyilván dolgozni nem hajlandó, barátnője sose volt még... legalábbis nem tudok róla. Szerintetek mit csináljak?
2020. jún. 3. 20:58
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen lennék a barátnője! ;)
2020. jún. 3. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!