Mást is zavar mikor az anyja állandóan bejárjál a szobátokba és pakolgat mindent?
Hát lehet ha rendet tartanál nem menne be. :D
Mondjuk az én anyám módszere az volt, hogy akkor rohadj meg a disznóóladban és nem is jár be a szobámba.
Én sem szeretem, ha bejárkál, de maximum tiszta ruhát rakja oda amíg nem vagyok ott. Nálunk úgy van, hogy mindenki a saját ,, területét,, tartsa rendben, a közös tereket meg közösen. Viszont a saját szobában max akkor kötelező mindenképpen rendet tenni ha nagytakarítás van vagy vendég jön, a többi időben akkora kupi lehet, amekkorában szeretnék lenni (megjegyzem, a szemetet, koszos ruhákat, edényeket öcsémmel mi nem tároljuk huzamosabb ideig a szobában.)
Ezzel viszont azt érte el anyánk, hogy magunkért akarunk rendet tartani, nem pedig neki.
Viszont a mostohatestvéreimnél nagyon nem ez van.. ott anyuka mindent takarít.. (ezzel nem értek egyet én speciel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!