Mit tegyek ha anyukam allandoan “beszol” hogy kivel mikor hova megyek?
Figyelt kérdés
21 eves vagyok es mar stresszes ha elakarok menni valahova.. es neha inkabb hazudok vagy nem megyek inkabb sehova valaki hasonlo helyzetben?2020. máj. 6. 09:07
1/7 Thispain válasza:
Én még szerencsére nem voltam hasonló helyzetben, de ha anyukádat nem érdekli, hogy zavarnak téged a beszólásai még úgy sem, hogy szóltál neki emiatt, valószínűleg a helyedben kipróbálnám, hogy egy-egy beszólásnál rácsapok egyet a szájára.
2/7 anonim válasza:
Az elengedés neki is tanulási folyamat. Tanítsd!
Elmegyek, ekkor jövök haza, ha nem úgy alakul felhívod, hogy késni fogsz.
3/7 anonim válasza:
Mi az, hogy beszól??
Az normális, hogy az együtt élők közlik egymással, ha elmennek, és hogy kb. mikor jönnek, vagy hogy ne várják őket.
"szia anya, elmentem, találkozom Gézáékkal, 10 felé jövök."
4/7 anonim válasza:
Sajnos anyukádat fiatalabb korában valamilyen inzultus érhette, melyet azóta sem dolgozott fel...tehát ő nem házisárkány, hanem csak megtapasztalt egy borzalmat, és próbál ettől óvni.
Szerintem.
5/7 A kérdező kommentje:
Igazabol nem az a baj hogy félt engem.. mert peldaul valamelyik este 6kor elakartam menni edzeni es leszolt hogy nekem miert pont most kell mennem
2020. máj. 6. 10:15
6/7 anonim válasza:
Én hazudok, sajnos nem látok más megoldást. Az ilyen szülők általában nem "rugalmasan gondolkodó nyitott és kommunikatív" emberek, akikkel "csak úgy" meg lehetne beszélni bármit, vagy ráirányítani őket a jóra. Sajnálom hogy ez jutott:(
7/7 anonim válasza:
Ő háza, ő szabályai. Ha nem tetszik... de tudod már.
Vagy tűröd, vagy függetlenedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!