Mit tegyek, ha anyám nem enged el bulizni a barátaimmal?
16 vagyok 9.-es középsulis. Életemben egyszer sem voltam inni vagy bulizni. Hogy miért? mert anyám mérgező szülő és nem engedi. mindenféle fhaszságokkal jön, hogy ezek nem emberek és csak vandálkodnak. közben meg csak a sörözőben ülnek egy asztalnál, söröznek élvezik az életet és nevetnek. látom ám a fotóikat megpár másodperces videókat amikot a tanármentes osztálycsopiba küldenek be.
Amúgy már 1. kiközösítettek 2. el sem merek menni nemhogy inni, ha hívnak. így egy yomorék kis mindenből kiamradó izé lettem.
Jó nagy f*szkalapok vannak itt.
Tipikus semmit nem csináltak fiatalon és most azzal nyugtatják magukat, hogy nem maradtak ki semmiből, közben meg lerí a holdról is hogy elképesztően irigyek a korodra.
Itt nem arról van szó, hogy most 16 évesen mi a helyes és mi nem. 18 évesen már legálisan csinálhatja, senki nem tilthatja meg.
Itt a szülőnek, ha van annyi esze felkészíti a gyerekét erre, mert ha nem teszi 2 év és koppani fog. Nem mellesleg az ilyen szülő nem fogja engedni 25 évesen se.. De persze az is normális mi? :D
Személyes véleményem pedig az, ha nem mehettem volna sehova, nem lennének gyerekkori barátaim 30+-osan és felejthetetlen élményeim örültségekről, fesztiválokról, utazásokról, bulizásokról.. A haverok és a saját csajos storyk pedig nagyon hiányoznának. Tiniként sátorban bénázni kihagyhatatlan.
Nekem a legszebb éveim a tini évek voltak és a mai napig nosztalgiázunk rajtuk, hogy sosem cserélnénk le ezeket, mert ezek azok az évek amikor még nem ciki ökörködni, könnyűnek és szabadnak érezni az életet csak ebben a korban tudod, gondtalanul.. tényleg sajnállak és a kesergőket is.
Megtörtént és mégsem lettünk hajléktalanok.. lediplomáztunk együtt, mert együtt minden könnyebb és nem felejtettünk el élni mellette. ;)
De kesergők, ti biztos sikeres karrierrel és élménnyel teli családdal büszkélkedhettek. Csak éppen önbizalomhiánnyal küzdötök és élni nem tudtok, ezért vagytok mégis magányosak. Jár a taps!!
Nem birnak megbirkozni a szar multukkal, ennyi roviden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!