Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám nem...

Mit tegyek, ha anyám nem enged el bulizni a barátaimmal?

Figyelt kérdés

16 vagyok 9.-es középsulis. Életemben egyszer sem voltam inni vagy bulizni. Hogy miért? mert anyám mérgező szülő és nem engedi. mindenféle fhaszságokkal jön, hogy ezek nem emberek és csak vandálkodnak. közben meg csak a sörözőben ülnek egy asztalnál, söröznek élvezik az életet és nevetnek. látom ám a fotóikat megpár másodperces videókat amikot a tanármentes osztálycsopiba küldenek be.

Amúgy már 1. kiközösítettek 2. el sem merek menni nemhogy inni, ha hívnak. így egy yomorék kis mindenből kiamradó izé lettem.

2020. máj. 30. 01:29
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
40%
29-es Igen, pl. az alkohol is ugyanez, kb. ahogyan a 30-as is írja. Vagy az lesz belőle, hogy az első adandó alkalommal hulla részegre issza magát akár szándékosan, mindent benyakalva vagy pedig kvázi "észrevétlenül", mert már egy pohártól is fejre áll. Vagy pedig éppen ellenkezőleg, később sem mer majd inni, mert megmaradtak benne a szülők baromságai, hogy az alkohol egy csúnya, rossz dolog és csak csúnya, rossz emberek fogyasztják... vagy fél, hogy hülyét csinál magából mindenki előtt, mert már egy kortytól is fejre áll. 16 évesen még nem gáz próbálkozni és viselni annak a következményeit, de pl. 20 évesen már gáz, ha nem ismered a határaidat, hogy milyen hatással van rád az alkohol és kockázat vagy veszély szempontjából pont semmi különbség nincsen a kettő között.
2020. máj. 30. 14:41
 32/34 anonim ***** válasza:
70%
Szegény anyukád, sajnálom hogy igazi mérgező gyereke van:-(
2020. máj. 30. 17:16
 33/34 anonim ***** válasza:
61%

Jó nagy f*szkalapok vannak itt.

Tipikus semmit nem csináltak fiatalon és most azzal nyugtatják magukat, hogy nem maradtak ki semmiből, közben meg lerí a holdról is hogy elképesztően irigyek a korodra.

Itt nem arról van szó, hogy most 16 évesen mi a helyes és mi nem. 18 évesen már legálisan csinálhatja, senki nem tilthatja meg.

Itt a szülőnek, ha van annyi esze felkészíti a gyerekét erre, mert ha nem teszi 2 év és koppani fog. Nem mellesleg az ilyen szülő nem fogja engedni 25 évesen se.. De persze az is normális mi? :D

Személyes véleményem pedig az, ha nem mehettem volna sehova, nem lennének gyerekkori barátaim 30+-osan és felejthetetlen élményeim örültségekről, fesztiválokról, utazásokról, bulizásokról.. A haverok és a saját csajos storyk pedig nagyon hiányoznának. Tiniként sátorban bénázni kihagyhatatlan.

Nekem a legszebb éveim a tini évek voltak és a mai napig nosztalgiázunk rajtuk, hogy sosem cserélnénk le ezeket, mert ezek azok az évek amikor még nem ciki ökörködni, könnyűnek és szabadnak érezni az életet csak ebben a korban tudod, gondtalanul.. tényleg sajnállak és a kesergőket is.

Megtörtént és mégsem lettünk hajléktalanok.. lediplomáztunk együtt, mert együtt minden könnyebb és nem felejtettünk el élni mellette. ;)

De kesergők, ti biztos sikeres karrierrel és élménnyel teli családdal büszkélkedhettek. Csak éppen önbizalomhiánnyal küzdötök és élni nem tudtok, ezért vagytok mégis magányosak. Jár a taps!!

2020. máj. 31. 00:15
 34/34 anonim ***** válasza:
61%

Nem birnak megbirkozni a szar multukkal, ennyi roviden.

2020. máj. 31. 01:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!