Mit csináljak? Anyu ugy kezel mintha 8 éves lennék. Nem lehet barátom és nem mehetek bulizni, nem sminkelhetem magam, és nem mehetek el a barátaimmal sehova!
ne foglalkozz azzal h kinek van barátja. és a szüzesség elvesztése valóban várhat! :)
nézd,a mai világ elég kemény. anyukád szeretné ha az iskolára koncentrálnál elsősorban,mert fontos,h helyt tudj állni az életben.
és azért félt,mert nagyon szeret! én sem értettem anyukámat ennyi idősen,h mit csinálja a feszkót ha később érek haza vagy hasonlók,de most h gyerekeim vannak,már megértem.
sztem próbálj vele beszélni,h te már félig felnőtt vagy,tudsz vigyázni magadra,próbáljatok vmilyen kompromisszumra jutni,és nagyon fontos h mindig betartsd amit megbeszéltek. ne legyél vele szemtelen vagy sértődős,a lényeg lássa: nem vagy már gyerek.próbálj komolyan hozzáállni a dolgokhoz,és kérd ki mindenben a véleményét,hagyd h elmondja amit gondol mégha cikis is-pl a szex :)-
remélem sikerül!
11:49
Köszönöm:)
Vagyis mindenkinek köszönöm a választ!
nem vagy elkésve.....
Ez a w-s írás valami új???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!