Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit kezdjek a barátaimmal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a barátaimmal?

Figyelt kérdés
Szeptemberben lesz az esküvőnk. Lagzi meg minden. A gond az, hogy az egyik legjobb barátnőm és a férje elvált. Már másfél éve. Mind a kettőnek van már új kapcsolata. Sajnos a viszony még mindig nem felhőtlen közöttük. Viszont a sráccal (volt férj), a házasságuk alatt én is nagyon jóban lettem. Barátok lettük, a párommal is nagyon jól kijönnek. Igaz már annyit így vele nem találkozunk, de még mindig jó a viszony. Szerettem volna, ha ő is ott lesz a lagzin. De mindenki azt mondja, hogy ne hívjam meg őket, mert az nagyon gáz. Vagy az egyik, vagy a másik pár. A barátnőmnek fel sem merem hozni. A párom is azt mondja, hogy sajnos szerinte sem lehet. Most mit tegyek? Én szeretném, ha ott lennének. 120 fő között csak el vesznek, nem?
2009. máj. 21. 11:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a te esküvőd. Legyenek azok ott, akiket szeretnél.

Amennyiben a barátaid kultúrált emberek, akkor nem lesz gond. Mindkettőnek van új kapcsolata is, tehát érzelmileg ilyen szempontból már túl vannak a dolgon.

Én meghívnám mindkettőt, és mindkettőnek elmondanám, hogy a másikat is meghívtam. Ne ott legyen meglepetés.

Ha tényleg barátaid, akkor nem lesz gond.

2009. máj. 21. 11:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben megbeszélném velük, hogy szeretném, ha mindketten ott lennének, mert mindketten fontosak neked. Lehet, hogy az egyikük úgy reagálja le, hogy nem akar elmenni, akkor megoldódott a probléma, ha viszont elmennek,akkor tudják, hogy mire számítsanak és nem lesz belőle gond.
2009. máj. 21. 11:30
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
szerintem hivd meg mindkettőt! Egy válásnak nem kell feltétlenül együttjárnia az örök haraggal. És igen, 120 ember között szerintem is el tudnak vegyülni, olyan nincs , hogy mindenki kedveli a másikat.
2009. máj. 21. 11:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát köszi mindenkinek! Majd megbeszélem velük. Csak a párom szerint olyan gáz, hogy a gyerek (mert van egy közös kislány, a keresztlányom) szaladgál majd egyikükhöz, másikukhoz. A párom szerint ez nekik lehet kellemetlen a többi vendég előtt. De mindenképp megbeszélem velük.
2009. máj. 21. 11:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

szerintem mondd meg nekik, hogy mindannyiukat szívesen látnád az esküvőn. Aztán döntsék el ők, hogy akarják-e vagy sem.

2009. máj. 21. 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
11:30-asnak szerintem igaza van. Tudatni kell Velük, hogy mire számíthatnak, így lelkileg felkészülnek, és jobban viselik majd. Plusz azt is, hogy Neked fontos lenne, hogy ott legyenek. Ha valamelyik nemet mond, azon pedig nem kell megsértődni, vagy sokáig győzködni, meg kell érteni. Egyébként meg, nem ritka dolog a válás, szóval senki nem fogja őket kinézni amiatt, hogy a gyerek "rohangál közöttük". Nincs ebben ma már semmi... És valószínűleg úgyis a többi gyerekkel játszik majd, nem? 120 fő között meg mindenki megtalálja tényleg a saját társaságát, Te annyit tehetsz, hogy jó messze ülteted őket egymástól, de olyan közegbe, ahol jól érzik magukat.
2009. máj. 21. 12:04
 7/8 szabolcs1988 válasza:
100%
Hát mivel ez a te esküvőd, ezért neked kell eldöntened hogy kit is hivsz meg! Ha az egyiket hivod meg a másikat nem, akkor megharagszik az amelyiket nem hivtad, ha egyiket sem hivod meg akkor pedig mind kettő. Én szerintem biztos nem fognak fesztivált csinálni a legjobb barátjuk esküvőjén.Ugy hogy hivd meg mind kettőt.
2009. máj. 21. 12:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha meghívod mindkettejüket, és mindkettőnek szólsz, hogy ott lesz a másikuk is, ők felnőtt emberként el tudják dönteni, hogy vállalják -e, vagy sem.

Vagy azt mondja, hogy "ha ott lesz, én nem megyek", és így egyik se megy el, vagy azt mondja, hogy "egyszer ki lehet bírni", és mindketten ott lesznek. Sőőőt, még azt is el tudom képzelni, hogy egyikük lemond az ottlétről a másik miatt. Ki tudja?

Szerintem nyugodtan meghívhatod őket, az esküvődön senki sem azzal fog foglalkozni, hogy két vendég nem jön ki egymással, és szerintem a kislány tekintetében sem arra fognak figyelni, hogy hol az egyiknél van, hol a másiknál.

Ott te leszel az egyik főszereplő, és a vőlegényed a másik. :)

Szóval szerintem bátran hívd meg mindkettőt! :)

2009. máj. 21. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!