Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a barátaimmal?
Ez a te esküvőd. Legyenek azok ott, akiket szeretnél.
Amennyiben a barátaid kultúrált emberek, akkor nem lesz gond. Mindkettőnek van új kapcsolata is, tehát érzelmileg ilyen szempontból már túl vannak a dolgon.
Én meghívnám mindkettőt, és mindkettőnek elmondanám, hogy a másikat is meghívtam. Ne ott legyen meglepetés.
Ha tényleg barátaid, akkor nem lesz gond.
Szia,
szerintem mondd meg nekik, hogy mindannyiukat szívesen látnád az esküvőn. Aztán döntsék el ők, hogy akarják-e vagy sem.
Nézd, ha meghívod mindkettejüket, és mindkettőnek szólsz, hogy ott lesz a másikuk is, ők felnőtt emberként el tudják dönteni, hogy vállalják -e, vagy sem.
Vagy azt mondja, hogy "ha ott lesz, én nem megyek", és így egyik se megy el, vagy azt mondja, hogy "egyszer ki lehet bírni", és mindketten ott lesznek. Sőőőt, még azt is el tudom képzelni, hogy egyikük lemond az ottlétről a másik miatt. Ki tudja?
Szerintem nyugodtan meghívhatod őket, az esküvődön senki sem azzal fog foglalkozni, hogy két vendég nem jön ki egymással, és szerintem a kislány tekintetében sem arra fognak figyelni, hogy hol az egyiknél van, hol a másiknál.
Ott te leszel az egyik főszereplő, és a vőlegényed a másik. :)
Szóval szerintem bátran hívd meg mindkettőt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!