Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy baj, hogy mindent az...

Nagy baj, hogy mindent az anyukámmal beszélek meg és nem a barátaimmal?

Figyelt kérdés

Egyik barátomnak sem mondok el annyi mindent, mint anyukámnak. Ha tetszik valaki van, hogy csak neki mondom el, elmondtam neki azt is milyen volt kipróbálni a cigit, szó szerint mindent elmondok neki. Nekem ezzel nincs problémám, viszont egyszer majd elkerülök otthonról és akkor nem lesz olyan akinek úgy el lehet mondani mindent, mint neki...Mi a véleményetek? Mit tanácsoltok?

16/L

2010. aug. 17. 21:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó dolog. Ő legalább nem fog kibeszélni a hátad mögött mint a barátnőid!! Am meg ha elköltözöl, akkor is vissza lehetlesz járni hozzá, vagy felis hívhatod. Sokan örülnének, ha legalább az anyukájuknak elmondhatnák a gondjaikat...

19/F

2010. aug. 17. 21:10
 2/14 anonim válasza:
Dehogyis!Énis mindent anyukámmal beszélek meg!Ez természetes!Benne jobban bizok mint bárki másban.
2010. aug. 17. 21:13
 3/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) örülök, hogy így gondoljátok :)
2010. aug. 17. 21:17
 4/14 anonim ***** válasza:
Én is az anyukámban bízom meg a legjobban, és szerintem ez a normális. <3
2010. aug. 17. 21:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez lenne a normális! :) Jó neked, hogy mindent meg tudtok beszélni. Én sosem tudtam anyukámnak így megnyílni! :( Sok mindent nem tud rólam, de jobb is. Így is sokszor összeveszünk sajnos, már nem lakom otthon, fél éve a párommal lakom, de talán most már jobb lesz a kapcsolatom anyuval.

20/L

2010. aug. 17. 21:26
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj, sőt, nagyon jó dolog, hogy ezt meg tudod beszélni anyukáddal. Ahova kerülsz majd (mondjuk koli) valószínű lesz más is hasonló helyzetben, majd egymásra akadtok :) Amúgy ha tartani akarjátok a kapcsolatot, létezik telefon, meg rá csomag, amivel havi 100 órát beszélhettek, úgyhogy nem szakadsz el véglegesen anyukádtól. Olyan bizalmasod pedig, mint anyukád biztos, hogy nem lesz még egy. 18/L
2010. aug. 17. 21:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha idősebb leszel és elköltözöl otthonról anyukád akkor is ott lesz. Egyébként, ahogy egyre idősebb az ember rájön, hogy igazán csak a szüleire számíthat.

(persze vannak sajnálatos kívételek)

2010. aug. 17. 21:34
 8/14 anonim ***** válasza:
nagyon jo dolog szerintem....en szeggyellek peldaul anyumnak elmondani dolgokot igy inkabb barataimnak beszelek ezekrol.tok jo sztem, jo fej lehet anyukad:)
2010. aug. 17. 21:41
 9/14 anonim ***** válasza:

Miért kellene itt bármit is tanácsolni?

Jó neked, hogy van valaki ilyened.. és az pont az anyukád!

2010. aug. 17. 21:50
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez tökjó! Én is majdnem mindent megbeszélek anyummal. Csak a szexuális életemről nem tud semmit, nem akarom neki elmondani, mert nem volt még barátom, de már nem vagyok szűz, a legjobb barátommal feküdtem le. Nem haragudna, de akkor sem így képzelte el szerintem a dolgot, úgyhogy inkább várok vele addig, amíg lesz pasim, és akkor már elmondom neki.
2010. aug. 17. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!