Nagy baj, hogy mindent az anyukámmal beszélek meg és nem a barátaimmal?
Egyik barátomnak sem mondok el annyi mindent, mint anyukámnak. Ha tetszik valaki van, hogy csak neki mondom el, elmondtam neki azt is milyen volt kipróbálni a cigit, szó szerint mindent elmondok neki. Nekem ezzel nincs problémám, viszont egyszer majd elkerülök otthonról és akkor nem lesz olyan akinek úgy el lehet mondani mindent, mint neki...Mi a véleményetek? Mit tanácsoltok?
16/L
Szerintem jó dolog. Ő legalább nem fog kibeszélni a hátad mögött mint a barátnőid!! Am meg ha elköltözöl, akkor is vissza lehetlesz járni hozzá, vagy felis hívhatod. Sokan örülnének, ha legalább az anyukájuknak elmondhatnák a gondjaikat...
19/F
Ez lenne a normális! :) Jó neked, hogy mindent meg tudtok beszélni. Én sosem tudtam anyukámnak így megnyílni! :( Sok mindent nem tud rólam, de jobb is. Így is sokszor összeveszünk sajnos, már nem lakom otthon, fél éve a párommal lakom, de talán most már jobb lesz a kapcsolatom anyuval.
20/L
Ha idősebb leszel és elköltözöl otthonról anyukád akkor is ott lesz. Egyébként, ahogy egyre idősebb az ember rájön, hogy igazán csak a szüleire számíthat.
(persze vannak sajnálatos kívételek)
Miért kellene itt bármit is tanácsolni?
Jó neked, hogy van valaki ilyened.. és az pont az anyukád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!