Nagy baj, hogy mindent az anyukámmal beszélek meg és nem a barátaimmal?
Figyelt kérdés
Egyik barátomnak sem mondok el annyi mindent, mint anyukámnak. Ha tetszik valaki van, hogy csak neki mondom el, elmondtam neki azt is milyen volt kipróbálni a cigit, szó szerint mindent elmondok neki. Nekem ezzel nincs problémám, viszont egyszer majd elkerülök otthonról és akkor nem lesz olyan akinek úgy el lehet mondani mindent, mint neki...Mi a véleményetek? Mit tanácsoltok?
16/L
2010. aug. 17. 21:05
11/14 anonim válasza:
Dehogy baj, sőt, szerintem nagyon jó :)
Én általában nem beszélek meg senkivel semmit :(
16/F
12/14 anonim válasza:
Van egy ilyen baratnom,mar kulon koltoztek,gyerkoc is van.Mindig is megbeszelt anyucival mindent,sot,volt olyan,hogy egymas melletti szobaba szexeltek,es egymast is hallottak.Szoval nagyon jo a kapcsolat koztuk.Kulon laknak,de minden nap haromszor beszelnek telefonon,mindent tudnak egymasrol.A lenyeg-mivel sokat beszelnek egymassal,mindent anyuka akar megoldani,a baratnomnek egy onallo dontese sincs,mindig anyu mondja ki az utolso szot.Nekik ez mukodik,de kivulallo szemmel,erdekes.Te meg fiatal vagy,nincs ebben semmi rossz.A te dontesed,mit mondassz el neki,es mit nem.
13/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2010. aug. 18. 14:27
14/14 anonim válasza:
én is 16 éves vagyok és mindent anyummal beszélek meg. ha a barátommal valami probléma van, az ő tanácsát kérem ki. még arról is megkérdeztem h szerinte mikor feküdjek le vele először.. szerintem ez nagyon jó dolog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!