Mit tegyek, ha anyám nem enged el bulizni a barátaimmal?
Figyelt kérdés
16 vagyok 9.-es középsulis. Életemben egyszer sem voltam inni vagy bulizni. Hogy miért? mert anyám mérgező szülő és nem engedi. mindenféle fhaszságokkal jön, hogy ezek nem emberek és csak vandálkodnak. közben meg csak a sörözőben ülnek egy asztalnál, söröznek élvezik az életet és nevetnek. látom ám a fotóikat megpár másodperces videókat amikot a tanármentes osztálycsopiba küldenek be.
Amúgy már 1. kiközösítettek 2. el sem merek menni nemhogy inni, ha hívnak. így egy yomorék kis mindenből kiamradó izé lettem.
2020. máj. 30. 01:29
11/34 anonim válasza:
Már hiányoltam a mérgező szülős hisztit. Itt a gyakorin mindenre ez az aduász...
12/34 anonim válasza:
Melyik söröző vállalja a büntit 16 évesek kiszolgálását?
13/34 anonim válasza:
16 évesen nem mehetsz inni.
Szegééééééény.
Nyugi, nem vagy lekésve semmiről, anyád meg nem mérgező. Egyetemistaként még bőven szétihatod majd az agyad, ha ez a szíved vágya.
14/34 anonim válasza:
Mit csinálj?
MARADJ OTTHON ÉS TANULJ!
15/34 anonim válasza:
Érdekes más sem hal bele néha egy kis sörözésbe. Belgiumba pl 16-tól lehet is. Semmi baja nem lenne egy kis piától , nem értem egyesek miét csak végletekben tudak gondolkodni? NEM KELL RÉSZEGRE INNI MAGÁT..
16/34 anonim válasza:
35 leszek szeptemberben. Soha, de soha nem engedtek el. Egyszer engedtek el, barátnőm szalagavató ill afterpartijára. Nem maradt ki semmi az életemből. Most néha megyek koncertre (Edda pl, vagy hasonló).. (pedig két gyerkőc van már)
17/34 anonim válasza:
ÉS akkor mi van? ő el akar menni. (A 16 év allattiakat jelentenétek ilyen szorgalmasan az oldalról)
18/34 anonim válasza:
16 évesen nem vagy lemaradva semmiről. Nőzésről sem. Nyugodj meg, vegyél mély levegőt.
19/34 anonim válasza:
azt jol latod kerdezo, hogy ha anyad mar most ennyire magahoz akar lancolni, akkor ez kesobb csak rosszabb lesz. ahogy egyre idosebb leszel, egyre onallobb, parkapcsolataid lesznek, egyetem, felnott elet, annal jobban fog panikolni, hogy "elveszit", de arra nem jon ra hogy pont ezzel tol teged el magatol. azt sajnos nem tudom, hogy lehet ezt megoldani.
20/34 anonim válasza:
Ja, nagy korlátozás hogy egy kiskorú ne kocsmázzon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!