Mit kezdjek apámmal?
Amióta külön költöztem, kb 7 éve (érettségi után) egyre elviselhetetlenebb. Mindent, mindenkinél jobban tud, a Facebookon trollkodik, csunyakat ír és még van arról győződve, hogy O a legfszabb ember a világon. Régen rengeteg hobbija volt, semmit nem tartott meg ebből, dolgozik, hazaér és a telefonját nyomkodja. Elég sok kilót fel is szedett.
Nagy nehezen elzavartam orvoshoz, mert 20 éve nem volt - meg egy vizsgálat hátravan és akkor nyugodt leszek.
Egyáltalán nem törődik magával ha nem nyomom.
Ami miatt kétségbe vagyok esve, az az, hogy édesanyám házában él, és mi lesz, ha anyukám nem lesz? Nyilván segítek neki lakást keresni stb de úgy tűnik nekem, hogy magasról tesz arra, hogy mi lesz vele, ha bármi történik.
Nagyon szeretem, de rettenetesen aggódom érte és azért amilyen fordulatot vett a személyisége.
Imádott túrázni, hívtam is, de nem jön. Helyette nyomkodja a mobilját.
Nagyon aggaszt a viselkedése és a jövője... :( Esetleg van valaki, akinek hasonló problémája van, sikeresen abszolvalta vaggy nem?
Bármilyen történetre kíváncsi vagyok...
25/N
Kicsit szekaltam és hajlandóságot mutatott a dolgokra.
Plusz el kellett koltoznom messzebb különböző okok miatt, lehet.meg akar felelni stb
De a lényeg, hogy változott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!