Mit kezdjek apámmal?
Meglátásom szerint két lehetőséged van.
Ha el tudod tartani saját magad akkor elköltözöl és vissza se nézel többet a hátralévő 100 évben.
Ha nem tudod eltartani magadat akkor megpróbálsz kompromisszumokat kötni vagy tűrsz és közben pénzt gyűjtesz a függetlenedésre.
Rengetegen ezt csinálták akik hasonlö helyzetben vannak, mint Te.
A lakcímkártyádon az a lakás szerepel? Akkor nem tehet ki onnan. Ha kizár, csak hívod a rendőrséget, megmutatod nekik a lakcímkártyádat, és visszaengednek.
Erőszakos ember csak az erőszak nyelvén ért. Engem is fizikailag terrorizált apám, amíg egyszer fizikailag vissza nem támadtam neki, úgy, hogy egyértelműen vert helyzetbe kerüljön. Azóta meg sem próbált erőszakoskodni velem, sőt, folyamatosan becsicskul. Mérd fel reálisan az esélyeidet, hogy tényleg erősebb-e fizikailag nálad ez a nálad idősebb ember, vagy csak a hangja nagy-e, és adott esetben támadj vissza neki úgy, hogy ne csak feldühítsd, hanem a földre kerüljön. Nőként sem lehetetlen, én is az vagyok.
Próbálkozhatsz felvenni videóra a fenyegetéseit és feljelentgetni, de igazából a rendőrség, bíróság magasról tesz a családon belüli erőszakra (is). Az ilyen embereket egyszer a helyükre kell tenni erőszakosan, tényleg csak abból értenek.
Rejtett kameráztasd be a házat vagy kamerázd és akkor lesz bizonyíték és ha nem rakják be börtönbe akkor pakolj és menj el
vagy kamerázd be a házat rejtett kamerával szerezz tőle egy kisebb sérülést (8 napon túl gyógyuló sztem) és jelentsd fel bizonyitekkal
Vagy kamerázd be a házat U szintén és idegesíts fel úgy hogy pl megakarjon ölni és jelentsd fel bizonyitekkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!