Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Támogatnátok, ha a lányotok...

Támogatnátok, ha a lányotok 18 évesen ilyen munkát akarna vállalni nyárra?

Figyelt kérdés

Egy nyári táborban dolgozna ilyen segítőként, lakhatást is biztosítanak neki. A lakhelyétől kb 200 kilométerre lenne, nem járna haza, másfél hónapig vállalna munkát.

Egyébként oké, hogy 18, jogilag azt csinál, amit akar, de inkább az a kérdés, hogy szülőként le akarnád-e beszélni róla. Esetleg nem jönnél-e olyannal neki, hogy ha elvállalja akkor költözhet is el végleg.

Illetve az ismerősei közül csak ő megy oda, tehát nem egy baráttal beszélte meg, hogy együtt akarnak dolgozni

Szóval támogatnátok, ha így vállalna diákmunkát?

2020. máj. 27. 08:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
4%

Ez egyfajta mentális petting nem?

Önmagad és a képzelt éned között, mert milyen jó lány is vagy, nem.

2020. máj. 27. 11:04
 22/30 anonim ***** válasza:
2%
Miért van megint minden válasz lepontozva!?
2020. máj. 27. 11:04
 23/30 anonim ***** válasza:
2%
Fényezi a borsót a kis hercegnő, de nem tetszik neki amit olvas.
2020. máj. 27. 11:09
 24/30 anonim ***** válasza:
84%
18 évesen (tavaly nyáron) 10 hétig Angliában éltem au pairként. Anyáméknak egy szava nem volt, mindent magam intéztem és fizettem.
2020. máj. 27. 11:11
 25/30 anonim ***** válasza:
25%

18 évesen dolgozni akar valamit a gyerek?

Jól van, szingli még? Megismerkednék vele. Végre egy értelmes valaki, aki nem várja el hogy eltartsák!...

Amúgy engedd meg neki. Egy kis tapasztalat nem árt neki.

2020. máj. 27. 11:19
 26/30 anonim ***** válasza:
1%
Nem.
2020. máj. 27. 11:26
 27/30 anonim ***** válasza:
1%
Megtanítanám hol a helye.
2020. máj. 27. 11:40
 28/30 anonim ***** válasza:
84%
A kérdés alapján én is min. báros táncoslányra, party hostessre gondoltam vagy még rosszabbra. Na ezeket nem támogatnám, sőt bevallom, hogy az egyetemista gólyatábort sem, de egy gyerektáborban mi lenne kifogásolandó? Még örülnék is, hogy gyerekekkel és rájuk vigyázó felelősségteljes felnőttekkel tölti az idejét, komolyodik, kreatívkodhat (mert az nagyon kell ilyen közegbe), önállósodik, feltalálja magát, megtanul csapatban dolgozni. És ezért még pénzt is kapsz :) vagy ha azt nem is, de nem kell költened a megélhetésre, a tapasztalat pedig megfizethetetlen. Plusz ha ilyen helyre mész, gondolom, szereted a gyerekeket. Akkor meg miért próbálnálak ettől megfosztani?
2020. máj. 27. 12:01
 29/30 anonim ***** válasza:
70%
Én elengedném, egy tábor nem rossz hely, ha minden adva lenne, lakhatás, étkezés akkor simán engedném. Ez neki eleve egy jó élmény is oké hogy munka de biztosan lenne ott némi kikapcsolódási lehetősége is. Másrészt egy tábor általában az erdőkben vagy erdő menti helyen szokott lenni mégis friss levegőn lenne, szabadban, ami szerintem jobb mint egy áruház raktárába vagy üzletsorába pakolni vagy, egy gyárba robotolni valamit, vagy parkolóba hossteskedni.
2020. máj. 27. 12:45
 30/30 anonim ***** válasza:
68%
Én gyerekként voltam olyan táborban, ahol egy nagyobb parasztház nagy udvarán sátoroztunk, egyetemista felügyelők voltak és érdekes feladatok, túrák egész héten. Nem kisgyerekként kezeltek és jutalmat kaptunk (játékpénzben a feladatok 1., 2. és 3. helyezettjei), amit levásárolhattunk környezetvédő témájú dolgokra. Nagyon érdekes és hasznos volt, máig emlékszem szinte mindenre. Ilyenre a saját gyerekemet is bíztatnám résztvevőként és felügyelőként ugyanúgy.
2020. máj. 27. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!