Támogatnátok, ha a lányotok 18 évesen ilyen munkát akarna vállalni nyárra?
Egy nyári táborban dolgozna ilyen segítőként, lakhatást is biztosítanak neki. A lakhelyétől kb 200 kilométerre lenne, nem járna haza, másfél hónapig vállalna munkát.
Egyébként oké, hogy 18, jogilag azt csinál, amit akar, de inkább az a kérdés, hogy szülőként le akarnád-e beszélni róla. Esetleg nem jönnél-e olyannal neki, hogy ha elvállalja akkor költözhet is el végleg.
Illetve az ismerősei közül csak ő megy oda, tehát nem egy baráttal beszélte meg, hogy együtt akarnak dolgozni
Szóval támogatnátok, ha így vállalna diákmunkát?

Miért akarnám lebeszélni? Menjen, ha ezt szeretné csinálni. Nincs ebben semmi fura vagy különleges. Sokan dolgoznak mindenfélét diákként nyáron. Én is csináltam elég sok mindent annak idején.
De ha a te szüleid nem így gondolkoznak, akkor nem így fognak reagálni.

Igent mondanék neki, ritka az ilyen gyerek aki menni szeretne magától.
Nekem van kettő is, a fiú elment, a lány nem szeretne menni, csak én noszogatom.
Legalább meg tudja hogy nehéz a pénzt meg keresni is, viszont könnyebb elkölteni.
Én a helyedben elengednem, de folyamatosan ellenőriznem ot, és a helyet is.
Fiúk lesznek?

Ez egy munka, nem olyan, ami illegális, szerintem ebben semmi kivetni való nincs
Örülnék neki, ha a gyerekem ilyen fiatalon pénzhez szeretne jutni és önállósodni szeretne.
Remek lehetőség lenne számára.

Persze, ez tökjól hangzik. Jó tapsztalat lehet későbbre. Egyetemistáknál nagyon megy most a campleaders, ahol ugyanezt lehet csinálni, csak amerikában, közben pedig bejárhatja az országot. Hatalmas kaland, és mégjobb idegennyelvi gyakorlat.
Vagyis ezt feleslegesen írtam, mert én szülőnek üzentem volna ezzel. Hülyén van így megfogalmazva a kérdés 🤷♂️

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!