Anyám miért utál ennyire? Miért csinálja ezt napi szinten ,mikor hallom ki beszél másnak és vad idegen pasinak aki engem akart elvileg fel szedni olyanokat írkált amit a párjának mond el?
Sajnos a vírus miatt haza költöztem ami nem volt jó döntés,a munka helyemen mindenkit el küldtek ,jelenleg állást keresek !
28 leszek,össze vagyok zárva vele,meg állás nélkül keresi mibe köthet bele,ha a pasijával telefonál,közben úgy beszél hozzám mint akit a seggéből húzott elő.A kutyámat viszi hozza ,mikor többször is a fejemhez vágta neki nem kell,akkor miért nem teszed le? Mert most jó így a kutyának...ilyeneket vág hozzám ...Gusztustalanul nézek ki,hánynia kell tőlem ,(ő tény és való nagyon el hízott az utóbbi időben amit szóvá is tettem neki,van ,hogy este egyedül be tol 1-2 zacsi csipszet)ezeket vágta ismét a fejemhez,miután nagyon megnyírt...épp,hogy van hajam ! Nem hiszem el ,hogy ezt nem ki,,,ból csinálta...és rám keni ezt is ,hogy én akartam ennyire rövidre hát nem ....mivel én nem tudom tartani a szám,vissza szólok neki utána még neki áll feljebb.Én sem jó kedvemből lakok nála én próbálok nyelni de ez így nagyon nem megy ki leszek idegelve lassan .Mi lehet a problémája mikor direkt kerülöm is ?
Van munkánk,csak mi nem dagonyázunk a szarba,munkát is mi keressünk neked? Mamlasz generáció..
Már akkor észbe kellett volna kapnod mikor a pasid lelépett a vérbe és kiállnod magadért.. Istenem,picsogtál egy jót hogy anyu megnyirbált, holnap cirkuszoljatok tovább,vagy fogod végre magad és 28 évesként viselkedsz nem úgy mint akinek a homokozó lapátját elvették,egy 19 éves életképesebb.:( Az ilyen tényleg jobb helyen van otthon..
Persze hogy direkt csinálja.
Irigy, rosszindulatú.
Inkább mosolyogj rajta.
Nárcisz beütésű.
15 te se vagy normális !
Normálisan írtam de ezt a stílust amit meg engedsz magadnak így név és kép nélkűl mellesleg ...gratulálok neked is,haugyan így válaszoltam volna én is akkor meg érettem volna ezt a stílust de így...gáz már boccs !! !
látom értelmezni sem tudtad ,hogy fodrász ésírtam is !
Nem egy 5diplosmás kérdést írtam ki ,de értelmezni a szöveget se tudod !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!