Mit tehetek szerintetek ebben az ügyben?
Figyelt kérdés
Szóval az életem eddig sem volt egyszerű most meg még ez is... Édesapám berágott édesanyámra, de nem tudom miért és nem is hajlandó beszélni róla. Mikor azt mondtam neki, hogy ha akar róla beszélni én meg fogom hallgatni, annyit mondott, hogy egésznap azon gondolkodott mi lenne ha itt hagyna mindent, és hogy talán én hiányoznék neki a legjobban... Engem ez a kijelentése csak még jobban összezavart és nem tudom mivan.. Kicsit tartok tőle hogy valami hülyeséget csinál.. Tudok én egyáltalán tenni bármit ebben a szituációban?2020. máj. 22. 01:32
1/4 anonim válasza:
Valami miatt besokalt. Férfiak ilyenek. Várd meg még lenyugszik. De ha olyan kapcsolatban vagytok akkor készíts neki valami különleges reggelit vagy öleld meg csak úgy. Éreztesd h mennyire szereted. Minden helyre jön nyugi.
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg nem is fogja megmondani mi történt köztük, ez olyan "felnőttes" dolog.
A kijelentése viszont legalább biztosított róla, hogy téged nagyon szeret. Épp ezért hiszek abban, hogy majd megpróbálják megoldani, ha nem másért, érted.
Idővel minden a régi lesz :)
4/4 anonim válasza:
Beszéld meg apukáddal! Attól, hogy felad, elhagy még nem fog megoldódni a probléma. Ne hagyd magad.....lehet anyukád megnyilna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!