Mostoha anya a gyerekemmel mit tegyek??
Én is maximálisan egyetértek a 3-as válasszal, szintén elvált nőként, és anyaként. Nekem 2 gyerekem van, nálunk nem is létezik ilyesmi, hogy láthatás, az apjuk akkor viszi őket, amikor csak akarja, hiszen továbbra is ő az apjuk!!! És igen, ilyenkor én szabad vagyok, van időm a háztartásra, meg magamra, és az új páromra is.
Én nagyon drukkolok az exemnek, hogy ő is találjon új szerelmet magának, ugyanis a gyerekeknek az a jó, ha béke és nyugalom veszi őket körül, a szüleik pedig boldog párkapcsolatban élnek. (Akkor is, ha nem egymással.) Amit ők otthon látnak, olyan minta szerint fogják ők maguk is alakítani a saját párkapcsolataikat később.
Kérdező, ezt amúgy sem értem, hogy hogyan lehetséges, hogy 3 évig el tudtad sumákolni a gyerek és az apja között a kapcsolattartást, ezt a bíróság nem szokta szó nélkül hagyni. Gyerektartást kapsz amúgy? Mit mondasz a gyerekednek, ő miért nem lehet az apukájával?
Szomorú, ha 3 év alatt nem tudtál még tovább lépni az exeden, de mindenkinek az lenne az érdeke, hogy ez megtörténjen. Ha máshogy nem, pszichológusi segítséggel.
#19: "most hogyhogy annyira vinni akarja"
Talán mivel megszületett az új házasságból a gyermek, szeretné, ha jó testvéri kapcsolat lenne a gyerekek között. Márpedig ha nem találkoznak, akkor elég nehéz lenne megismerniük egymást.
Az ilyen anya, mint te, az maga a pokol. Csak magadra gondolsz, csak magadat szereted. Az apának ugyanannyi joga van a gyerekét látni, mint neked, nincs semmi jogod játszmázni az ő kapcsolattartásával!
Nem tetszenek a válaszaink? Bárcsak bíró lennék... úgy venném el tőled a gyerekedet, mint a huzat, aztán mehetnél te kéthetente láthatásra, meg fizethetnél gyerektartást!
Annak a kisgyereknek MIATTAD nincs apja, a te önzésed miatt, és még te utálkozol az exed új nőjére???
Én vagyok a kétgyerekes anya amúgy, de esküszöm, amikor ilyet látok, mint te, nem csodálkozom a pasikon, akik elmenekülnek otthonról, hátrahagyva gyereket, családot, mindent!
Nagyot fogsz te kamillázni mikor a gyereked később amint lehet rád baxxa az ajtót.
70F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!