Mostoha anya a gyerekemmel mit tegyek??
Figyelt kérdés
Véleményeket kérek exemmel kb 3 éve külön vagyunk van egy közös gyerekunk 4 éves és van uj párkapcsolata és már ott is van gyerek de egyszerűen nem tudom el se képzelni hogy oda engedjem.... a gyereket!! a nő meg azaz egész dolog nagyon fusztrál eddig sikerült ki bekkelnem hogy nem engedtem a gyereket csak szülinap stb de úgy hogy én is ott voltam véleményt kérek ti mit tennétek??#láthatás #Nemtudomelfogadni
2020. máj. 21. 20:29
11/35 anonim válasza:
Az alapján amit te itt leművelsz nem csodálom hogy egyedül maradtál.
12/35 Savlekotő válasza:
Én a kérdező gyerekét sajnálom.
70F
13/35 anonim válasza:
Én a pasi helyében lehet, hogy a bíróságra mennék, és gyermekelhelyezési pert indítanék, hogy én nevelhessem a gyerekemet, mert az anyjánál nincs biztosítva a megfelelő szellemi és lelki fejlődése. Nyilván ehhez az új feleség támogatása is kell, de elképzelhetőnek tartom, hogy azzal nem lenne gond.
Mondom mindezt nőként. A kérdezőhöz hasonló mentalitású nőre egy cserebogarat nem bíznék, nemhogy egy gyerek nevelését.
14/35 anonim válasza:
Irigy vagy. Emiatt a gyereked bünteted azzal, hogy nem láthatja az apját. Gratulálok, egy rohadalom életképtelen pitsa vagy.
15/35 anonim válasza:
Oké, sztem azzal hogy itt becsméreljük a kérdezőt nem leszünk beljebb. Eddig kérte, nem adtad oda, akkor most miért más a helyzet?
16/35 A kérdező kommentje:
Mert ujabb láthatást kerelmezett a bíróságon és van 40 napom válaszolni a kérelemre
2020. máj. 22. 08:01
17/35 anonim válasza:
Ha nemet mondasz, akkor is meg fogják ítélni a láthatást, csak jobban meghurcolnak majd miatta. Jobban jársz ha önként engeded, és nem város meg, míg a bíróság kötelez. Ennyire nem lehetsz már kicsinyes... Elvileg felnőtt nő vagy. Viselkedj is úgy!
18/35 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet köszönöm!
2020. máj. 22. 09:08
19/35 anonim válasza:
Próbáljatok meg megegyezni, pl mond meg hogy mondjuk elviheti, de nem alhat ott eleinte. Vagy annyit tudsz kérni mivel eddig nem volt köztük kapcsolat legyen felügyelt a láthatás. Van lehetőséged egyezkedni, de azt hogy 0 legyen a kapcsolat nem tudod elintézni, ha csak az apa önként nem mond le róla. Amúgy eddig ennyiben hagyta hogy nem adod oda, oké, most hogyhogy annyira vinni akarja?
20/35 anonim válasza:
Férfiként a #3 hozzászólással abszolút egyetértek. Nekem az előző kapcsolatból született gyermekem. Már 16 éves és én is mindent megtettem, hogy jól érezze magát velem/velünk. Az új kapcsolatból is született 2 gyermekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!