Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hányszor hívja telefonon az...

Hányszor hívja telefonon az ex a gyereket?

Figyelt kérdés

Nálunk napi 4 videohívás van, amikor az apuka úgy gondolja, h unatkozik. Félóránként ír, h mit csinál a gyerek. Nem túlzok, félóránként kérdezi! Nyilván örülök a kapcsolattartásnak. 3 éve váltunk el, 6 éves a lányunk.

Úton útfélen csörög a telefonom. Akár este 10kor is.

Külföldön dolgozik, nem sűrűn találkoznak. Most itthon van Magyarországon, tegnap hozta haza, de ma ugyanúgy 4x hívta.

Közre játszik az is, hogy még mindig vissza akar szerezni, amit én folyamatosan elutasítok. Párom van, és nem szeretnék vissza menni a volt férjemhez. Amikor jön a lányomért vagy hozza haza folyton bemegy a szüleimhez. Játsza a fejét, hogy ő legyen a kis kedvenc, ne a jelenlegi párom. Nekem is írkál, h mikor szexelünk, stb... Attól is félek, h egyszer a videohívásban mond olyat, amit a párom is megall. Párom nem tudja, h még a mai napig vissza akar szerezni az exem, de én folyamatosan utasítom el.

Én már kivagyok ettől a mindennap az exem körül forogjon a világ, mert ő most ráér órákat kamerázni a lányommal.

Ő amúgyis ilyen típus, mindenhol neki kell a középpontban lenni.

Szerintetek is sok amit csinál, vagy én fújom fel a dolgot?

2020. máj. 19. 17:38
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Elmondanam h az apja lökte vissza a gyereket, mert ő megy bulizni Pestre.

En lennek a legboldogabb ha találnak helyettem más nocsket. Amúgy van neki, de lesz@rja. Csalja fuvel fával. És rohadtul nem élvezem h engem cseszeget. És attól mert felek a parom reakciójatol meg nem azt jelenti h a mi kapcsolatunk sz@r.

2020. máj. 19. 18:54
 12/23 anonim ***** válasza:
69%
Azért itt akik annyira az anyukát védik megnézném mit szólnának, ha őket hívogatná valaki minden nap 4szer! Jah és nyugodjatok bele, ha a pasi egyszer talál magának másik nőt ő se fog ennyit telefonálni, ezt tapasztalatból mondom. Szimplán az a baja, hogy zavarja hogy te éled az életed ő meg egyedül van és a gyereken keresztül tud csak elérni. Ugyanezt szokták a megkeseredett anyukák is csinálni. Sztem állapodjatok meg hogy mondjuk minden másnap hívja a gyereket és akkor kapásból a gyerek vegye fel, te ne is beszélj vele. Ha meg akar tőled valamit mond meg hogy csak a gyerekkel kapcsolatos dolgokról vagy hajlandó beszélni vele. Meglátjuk utána is ugyanilyen lelkesen fogja e keresni a gyereket
2020. máj. 19. 18:55
 13/23 anonim ***** válasza:
70%
Apukát akart lenni, bocsi
2020. máj. 19. 18:55
 14/23 anonim ***** válasza:
72%
Addig legyeskedik addig körülötted, amíg a párod féltékeny lesz majd.Esetleg el is megy, mert nem bízik meg benned.Jobb volna beavatni, hogy milyen dilló módon viselkedik veled a volt férjed.Akkor nem kéne idegeskedned.Szűkítsd le a kapcsolatot minimumra vele.
2020. máj. 19. 19:11
 15/23 anonim ***** válasza:
92%

1. párodnak elmondani ha van üzenet ilyen jellegű mutasd meg neki vagy legközelebb vedd fel a teloddal a beszélgetést

2. apukának megmondani h a kapcsolattartás a gyereknek szól nem neked és ezt viszont a gyerek érdekében korlátozod vagyis napi 1x hívhatja előre megbeszélt időben pl minden 18:00kor egyéb időben nem veszed fel neki a telefont

3. szüleiddel beszélni h azért mert az unoka apja még nem KELL beengedni sőt dobják ki ha akarják

4. ha nem tarja be és zaklat akkor felhívni a figyelmét a jogi eszközeidre

5. ha folytatja ügyvéd és felszólítás

6. zaklatási per

2020. máj. 19. 19:36
 16/23 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat!
2020. máj. 19. 19:38
 17/23 anonim ***** válasza:
87%

Nem mondod meg párodnak,mert "És attól mert felek a parom reakciójatol meg nem azt jelenti h a mi kapcsolatunk sz@r."

Lehet, hogy sok szempontból jó a kapcdolatotok, de ŐSZINTESÉG terén bizony sz@r.

Ha valahogy rájön, bizony nagy balhé lehet belőle, nagy kérdőrevonás, miért nem voltál őszinte. Ráadásul jogosan venné nagy problémának.

2020. máj. 19. 19:41
 18/23 anonim ***** válasza:
76%
Miert is felsz a mostani csavod reakciojatol? Az mar eleve nagyon tre, ha egy ugymond kapcsolatban felni kell. Ezen meditalj el eloszor...
2020. máj. 19. 19:42
 19/23 anonim ***** válasza:
75%
Feltételezem, attól fél, hogy a párja ha lerendezi az exet, akkor esetleg kicsit túlzásba eshet.
2020. máj. 19. 19:48
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ugyanolyan fontosnak kell lennie a gyerek és az apja kapcsolattartása mellett annak is, hogy neked nyugodt életed legyen. Tehát én a helyedben megmondanám a páromnak hogy viselkedik az ex, mikor hív kihangosítanám a telefont és ha elkezd udvarolni a párod nyugodtan szóljon bele és állítsa le. És nyugodtan megmondhatod az exednek is hogy ha a gyerek miatt akar beszélni azt a párod is ugyanúgy hallhatja
2020. máj. 19. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!