Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hányszor hívja telefonon az...

Hányszor hívja telefonon az ex a gyereket?

Figyelt kérdés

Nálunk napi 4 videohívás van, amikor az apuka úgy gondolja, h unatkozik. Félóránként ír, h mit csinál a gyerek. Nem túlzok, félóránként kérdezi! Nyilván örülök a kapcsolattartásnak. 3 éve váltunk el, 6 éves a lányunk.

Úton útfélen csörög a telefonom. Akár este 10kor is.

Külföldön dolgozik, nem sűrűn találkoznak. Most itthon van Magyarországon, tegnap hozta haza, de ma ugyanúgy 4x hívta.

Közre játszik az is, hogy még mindig vissza akar szerezni, amit én folyamatosan elutasítok. Párom van, és nem szeretnék vissza menni a volt férjemhez. Amikor jön a lányomért vagy hozza haza folyton bemegy a szüleimhez. Játsza a fejét, hogy ő legyen a kis kedvenc, ne a jelenlegi párom. Nekem is írkál, h mikor szexelünk, stb... Attól is félek, h egyszer a videohívásban mond olyat, amit a párom is megall. Párom nem tudja, h még a mai napig vissza akar szerezni az exem, de én folyamatosan utasítom el.

Én már kivagyok ettől a mindennap az exem körül forogjon a világ, mert ő most ráér órákat kamerázni a lányommal.

Ő amúgyis ilyen típus, mindenhol neki kell a középpontban lenni.

Szerintetek is sok amit csinál, vagy én fújom fel a dolgot?

2020. máj. 19. 17:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%
Azért csinálja, mert hagyod. Este 10kor hív, és? Lehalkítod a telefont, had hívjon. Nem kötelességed felvenni. Meg amúgy máskor sem.
2020. máj. 19. 17:43
 2/23 anonim ***** válasza:
93%

A te szemszögedből sok persze, de a gyerek érdekeit kell nézned: nem mondhatod az apjának, hogy ne hívja, mert téged zavar.

Tudom, hogy még kicsi a lányod, de egy egyszerű telefont lehetne neki rendszeresíteni, csak olyat, amiről tud neki telefonálni az apja, és akkor neked nem kell mindig jelen lenned, ha ők kommunikálni akarnak.

A volt férjedet viszont sürgősen és erélyesen állítsd le, azért az erős, hogy ilyen nyíltan írogat neked ilyeneket. Ha a párod nem az a verekedős típus, igenis bevonnám őt is, mert félreértés is lehet belőle, illetve segíthet leszerelni az exet.

Az, hogy bejár a szüleidhez, meg a szüleiden múlik valahol. Azt nem írod, hogy állnak ők a helyzethez.

2020. máj. 19. 17:43
 3/23 anonim válasza:
79%

Neki is ugyanúgy a gyermeke és szeretne tudni róla. De szerintem egy hosszabb hívás elegendő lenne esténként. Akkor a lányod az egész napját el tudná mesélni.

Szerintem szeretne minél jobban a mindennapjaid részévé válni, ezáltal is jobban részt venni az életedben. Hisz írtad is, hogy vissza akar szerezni.

Finoman megmondhatod neki, hogy inkább este hívjon és beszéljen akkor többet a lányotokkal stb, de megtilthatni sajnos, vagy nem sajnos nem tilthatod meg, mert igényt tart a gyermeke nevelésére.

2020. máj. 19. 17:47
 4/23 anonim ***** válasza:
95%
Veszel a gyereknek egy olcsó telefont és azon majd hívja az apja.
2020. máj. 19. 17:51
 5/23 A kérdező kommentje:

Persze, nem szoktam felvenni a telefont már este 10kor. Én is gondoltam rá, h elmondom páromnak, h mit művel az exem. De félek a reakciójától.

Az olyan smseire nem is reagálok semmit. Van, h muszáj beszélnünk és olyankor a beszélgetés végén nem bírja ki h ne kérdezzen olyat, hogy mikor találkozunk kettesben. Ezért is utálom, ha hívja a lányom, mert tudom h úgyis rám tereli a témát.

Szüleim nem foglalkoznak vele. De mégis azt mondják, h az unokájuk apja, nem zavarhatják ki a házból...

2020. máj. 19. 17:52
 6/23 A kérdező kommentje:
Megtiltani nem is akarom, annak örülök, h tartja vele a kapcsolatot. :)
2020. máj. 19. 17:54
 7/23 anonim ***** válasza:
30%
Esetleg emlitsd meg neki a zaklatast es kovetkezmenyeit, mint olyat, hatha ert a szobol...
2020. máj. 19. 17:59
 8/23 anonim ***** válasza:
32%
Félsz a párod reakciójától? Fúú de faja kapcsolat lehet. Ha már most félsz tőle, mi lesz ha egyszer magától jön rá?
2020. máj. 19. 18:32
 9/23 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem te elvezed, hogy a regi csavod nyomul rad.
2020. máj. 19. 18:36
 10/23 anonim ***** válasza:
24%

"Külföldön dolgozik, nem sűrűn találkoznak. Most itthon van Magyarországon"

- aha... miért nem hagyod, hogy lányodnak apja legyen? Nem hiszem, hogy téged akar, csak mint a közös gyereketek anyja vagy fontos. Adódik neki nálad jobb nő, nyugi.

A gyerektől meg ne foszd meg az apját, az aljasság - ritkán van itthon úgyis.

2020. máj. 19. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!