Mit tudok tenni ez ellen?

Figyelt kérdés

Anyám könyvelő.

Van neki egy csomó papírja (fogalmam sincs mennyi, 200 körül lehet) amiket sorrendbe kell rendezni, lefűzni, de ezt tőlem várja el hogy megcsináljam. Nem az, hogy megkér, hanem komolyan parancsol, hogy ezt meg ezt fűzzem le, rendezzem sorba, mert neki az határidős munka és az kell.

16 éves vagyok, tanulok, emellett ugye nem mindig érek rá, amikor meg igen akkor szeretném magam elfoglalni a saját hobbijaimmal.

Mondtam már neki, hogy nem is tudom és nem is akarom ezt csinálni, az oké hogy néha besegítek a munkájába szkennelni, nyomtatni stb amikor sokat kell, de nem szeretném megcsinálni helyette ezt is.

Ezt természetesen nem értette meg, szerinte belefér az időmbe, mert más dolgom nincs csak tanulni.

Ti mit csinálnátok?

2020. máj. 18. 16:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
82%

Azért álljunk már meg, az anyjának ez a munkája, amiért a fizetését kapja, miért a gyereknek kéne megcsinálni akármit is belőle? Ha teszem azt, nem könyvelő lenne, hanem pl bolti eladó, akkor a gyerek menne és napi 2 órára beülne helyette a kasszába (ingyen) abban a boltban, ahol dolgozik? Vagy akkor fordítsuk meg, a gyerek leckéjének, tanulnivalójának egy részét az anyja csinálja meg? Kétlem...

A házimunka más, abban alap, hogy segítsen, és ahogy olvasom, nem is ezzel van baja.

2020. máj. 18. 20:43
 22/22 anonim ***** válasza:
17%
Ja. Majus a legnehezebb. :) Meg jo, hogy haladekot kaptak szeptemberig.
2020. máj. 18. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!