Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Honnan tudjam meg biztosan,...

Honnan tudjam meg biztosan, hogy anyukám olvassa-e a naplómat?17l

Figyelt kérdés

Van egy sejtésem, hogy igen, mivel mondott olyan dolgokat, amit onnan is tudhat. Viszont az nem olyan egyértelmű, mivel szeret túl komplikálni dolgokat, szóval az a gondolat a fejében is megszülethetett.

Hogy tudjam meg biztosan, hogy olvassa-e?

2020. máj. 18. 08:27
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Kérdezz rá.
2020. máj. 18. 08:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tollal írod, tedd el máshova, ha gépen írod, akkor titkosítsd. És nem fogja olvasni. Ha olvasta, akkor a friss infókról már lemarad. Én rákérdeznék egy ilyen gyanús pillanatnál, hogy anya.. olvasod a naplóm?! nem mérgesen, csak úgy viccesen, meghökkenve... ha zavarba jön, az elég egyértelmű... :) enyém is biztos belenézett anno ebbe-abba, amibe nem szerettem volna, de nem derült ki végül, így elengedtem...
2020. máj. 18. 08:36
 3/9 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
Zárd le úgy a naplódat, amiből egyértelműen kiderül, hogy valaki kinyitotta. Ha nagyon vékony (pl. csomagolós) fólia egy vékony csíkját beigazítod az 5. és a 30. lap közé U alakban, akkor ha valaki kinyitja, az tuti kiderül.
2020. máj. 18. 08:40
 4/9 anonim ***** válasza:
99%

Írj meredek dolgokat, pl ha srácokról is volt szó korábban, akkor hogy szerinted terhes vagy, már két hónapja nem jött meg, de eddig nem mertél tesztet csinálni, mi lesz a babával, hiszen tudod, hogy a Pisti néha szokott cuccolni, vajon mennyire àrt, de nem érdekel, akkor is megtartod. :)

Vagy akármi ilyen meredek, a lényeg, hogy legyen köze a korábbiakhoz, hogy hihető legyen. Ha olvassa, egy bizarr infóra tuti rákérdez valahogy.

2020. máj. 18. 08:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el ordas nagy kamukat beleírni, olyat, amin tuti kiakadna. Ha rákérdez, vagy látod hogy ideges, “nyertél”, olvasgatja. Ha teljesen nyugodt akkor vagy olvasgatja, de kivár, vagy hozzá se nyúlt.
2020. máj. 18. 09:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anyu kutakodós is volt.

Eldugtam egy kamu pozitív terhességi tesztet :D (filctollal húztam a második csíkot)

2020. máj. 18. 10:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Irj bele olyanokat, hogy tudom hogy olvasod a naplómat anya! ;)
2020. máj. 19. 23:52
 8/9 anonim válasza:
100%
Írd bele: tudom, hogy olvasod, hagyd abba! :D
2020. jún. 14. 16:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Azóta biztosan tudod, hogy anyukád olvassa a naplódat?
2024. jan. 7. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!