Hogyan tudom biztosan, hogy a gyerekem drogozik?
Sziasztok, kérlek segítsetek a 18 éves fiammal!
Már egy ideje elég furcsán kezd viselkedni a fiam, arra gyanakszom, hogy valamilyen drogot használ.
A következő röviden a történet:
Amikor hazajön az iskolából, egyből felmegy a szobájába és alszik, jóformán csak enni jön le onnan. Hétvégente pénteken elmegy itthonról és csak vasárnap este jön haza, akkor is olyan mintha teljesen be lenne lassulva, fáradtnak mondja magát és alszik. Ma úgy jött le a vacsorához, hogy teljesen be volt lassulva, a szemeit alig nyitotta ki. Emellett már napok óta alig van étvágya és karikás a szeme.
Honnan tudhatnám biztosra, hogy használ-e valami szert?
Légyszi segítsetek, teljesen tanácstalan vagyok!!
Gyógyszertárban lehet kapni gyorstesztet, pisiltesd meg és kiderül.
Ha netán pozitív lenne, ne veszekedj vele, mert inkább segítségre szorul, mint balhéra és úgysem használ a veszekedés. Remélem nem lesz gond nálatok. (N)
Ha állandóan fáradtnak látod és tompának akkor füvet szívhat esetleg.
Szemétség de nézz körü a szobájába.
Ha cigipapírt ,szétvagdosott papírokat (CD tok ,füzet hátulja ,szórólapok - ált ezekböl kis téglalapokat vágnak ki ,ez lesz a tipli a cigihez) ,kis alufóliagalacsinokat ,dohánydarabokat vagy fél szál cigiket ,zöld dohányszerü darabkákat (azt kétlem hogy egészben otthagyja) találsz akkor gyanakodhatsz.Szemét figyeld ,ha be van szívva akkor véres ,táskás.Dohányzik?Mert ha nem ,de mégis mindig füstszagúak a ruhái meg van nála dohány vagy cigi ,öngyújtó az is gyanus.
Nyilván a drogteszt a biztos, de szerintem direktben rá is kérdezhetsz (persze tedd hozzá, hogy miért támadt ez a gyanúd).
Amúgy, lehet, hogy freudi elírás, de nagyon hülyén fogalmaztad meg a kérdést. "Hogyan tudom biztosan, hogy a gyerekem drogozik?" Mikor ennyit elolvastam, magamban cinikusan rávágtam: "Hát úgy, hogy te adsz neki, így biztos lehetsz abban, hogy drogozik!"
Olyan a kérdésed, mintha arra vágynál, hogy a rossz sejtelmed beigazolódjon, nem arra, hogy vaklármának bizonyuljon.
Talán nem ártana beszélgetni a gyerekkel. Egyébként a fű nem ide passzoló szer, mivel nincs étvágya.
Biztossan használ valami szert, például a hétvégi bulikon alkoholtl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!