Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnék ilyen szituációban?

Mit tehetnék ilyen szituációban?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet az, hogy leszbikus vagyok. Anya tudja, többé-kevésbé el is fogad. De ott van a 8 éves húgom, aki meg az osztálytársaitól hallott homofób dumát mondja, én meg nem fejthetem ki a véleményem, mert anya megtiltotta, hogy a húgomnak ilyenekről beszéljek, mert még kicsi. De közben töltsek is időt a húgommal, aki már lassan hónapok óta ezt a témát hozza fel, majdnem minden beszélgetésnél, amikor kettesben vagyunk. Anya meg nem hiszi el nekem, hogy a húgom tényleg ezt mondja...

Valami ötlet?

2020. máj. 16. 11:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#10 olyan emberekre használja, akik a velük azonos neműekbe szerelmesek. Tekintve hogy szabadon garázdálkodik az interneten már találkozott is a homoszexualitással. (Akkor is én voltam egyébként a hibás, pedig közöm nem volt a dologhoz.) És azt is mondta, hogy ez nem normális és undorító, mert az XY (egyik fiú osztálytársa, akibe szerelmes) azt mondta.
2020. máj. 16. 13:18
 12/17 anonim ***** válasza:
8 évesen nincs ellenőrzive mit néz a neten? Mindegy, ebben az esetben nem vitatkoznék vele. Vissza fogja még ezt szívni ha megjön az esze.
2020. máj. 16. 13:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Es anyadat nem zavarja, hogy elvileg kicsi meg a temahoz, de folyamatosan a melegekrol beszel, meg b*zizik? Ez igy kicsit ellentmondasos :D ha ez a tema a suliban, inkabb szulokent en akarnam felvilagositani...
2020. máj. 16. 13:44
 14/17 Savlekotő ***** válasza:
Itt szerintem anyu puffog előtte pont ezért tiltja meg neked hogy beszélj róla..
2020. máj. 16. 15:03
 15/17 anonim ***** válasza:

A 8 éves húgod most a b**zi témát nyomja. Hidd el, jövőre más lesz az utálat tárgya.

Nézhet ezerféle netes témát, a valóságot nem fogja még fel. Csak azt mondja, ami a fülébe jut leginkább innen-onnan.

2020. máj. 16. 20:13
 16/17 anonim ***** válasza:

szerintem a koranak megfeleloem magyarazd el neki, hogy masokat utalni, szidni, csufolni nem szabad, es attol meg hogy valaki igy vagy ugy szuletik, es eli az eletet, nem kell lenezni.

fontos, hogy ne letamadd, annak ellenere hogy biztosan nagyon rosszul esik neked hogy ezt mondja. magyarazd el neki a gyerekek nyelven, hogy ilyen is van, ezt is el kell fogadni. nem kell belehozni a szexualitast, mert a szerelmet vagy a szimpatiat a gyerekek is ertik.

2020. máj. 16. 22:36
 17/17 anonim válasza:
Lehet édesanyád mondtod valamit ilyesmit előtte. Sose tudni.
2020. máj. 28. 21:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!