Mennyire találnátok viccesnek ezt?
felhivtam anyámat mert akartam valamit, erre elkezdi mondani nekem hogy mi folyik otthon (nem anyuméknál lakok hanem keresztmamámnál az iskola tartózkodása miatt) :
apám csalja anyámat, a multkor jött egy idegen nő egy 8 éves gyerekkel,hogy az apámtól van a gyerek (apa gyakran van el otthonról munka ügyben, 5 fele vagy késő este szokott hazaérni) balhé lett belőle, anyám a kanapén sír, mig a nő apám és a gyerek a szobában van, anyám apám egymásfelé se néznek, nem hittem el, megkérdeztem hogy most komoly? mert mintha nevetnél...olyan hihetőnek mondta de aztán meg bekönnyeztem annak tudatára hogy szétesik a családom hogy elsirtam magam, anyám felröhögött és mondta hogy csak vicc volt, én meg ott letettem a telót, folyamatosan hivogatott
hazaért keresztanyám, és én vagyok a hibás miért veszem ennyire komolyan :') (17/L)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!