Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire találnátok viccesnek...

Mennyire találnátok viccesnek ezt?

Figyelt kérdés

felhivtam anyámat mert akartam valamit, erre elkezdi mondani nekem hogy mi folyik otthon (nem anyuméknál lakok hanem keresztmamámnál az iskola tartózkodása miatt) :

apám csalja anyámat, a multkor jött egy idegen nő egy 8 éves gyerekkel,hogy az apámtól van a gyerek (apa gyakran van el otthonról munka ügyben, 5 fele vagy késő este szokott hazaérni) balhé lett belőle, anyám a kanapén sír, mig a nő apám és a gyerek a szobában van, anyám apám egymásfelé se néznek, nem hittem el, megkérdeztem hogy most komoly? mert mintha nevetnél...olyan hihetőnek mondta de aztán meg bekönnyeztem annak tudatára hogy szétesik a családom hogy elsirtam magam, anyám felröhögött és mondta hogy csak vicc volt, én meg ott letettem a telót, folyamatosan hivogatott

hazaért keresztanyám, és én vagyok a hibás miért veszem ennyire komolyan :') (17/L)

2020. máj. 14. 16:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem egyáltalán nem vicces.
2020. máj. 14. 18:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem vicces. Ilyenekkel soha nem viccelődnék.
2020. máj. 14. 19:22
 13/15 anonim ***** válasza:
62%
A múltkor még a lánya kutyáját akarta kitenni a házból, aztán jött egy másik sztorival, amikor a lánya az egyetemi tanárjával járt. Szerencsére nem jövök fel gyakran ide, de egyből kiszúrom. Nem látjátok, hogy ez egy másik agyrém idióta történet? Kicsit rontott a helyesíráson, de attól még rá lehet ismerni. Jelentsétek! KAMU!
2020. máj. 14. 19:58
 14/15 A kérdező kommentje:
Mi van? Egyáltalán nem kamu... Miért viccelnék ilyennel?
2020. máj. 14. 20:01
 15/15 anonim válasza:
67%
Ezt csak te tudhatod eleg beteges hogy mindenfelet összevissza irogatsz es kitalalsz en is rad ismerek
2020. máj. 14. 20:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!