felhivtam anyámat mert akartam valamit, erre elkezdi mondani nekem hogy mi folyik otthon (nem anyuméknál lakok hanem keresztmamámnál az iskola tartózkodása miatt) :
apám csalja anyámat, a multkor jött egy idegen nő egy 8 éves gyerekkel,hogy az apámtól van a gyerek (apa gyakran van el otthonról munka ügyben, 5 fele vagy késő este szokott hazaérni) balhé lett belőle, anyám a kanapén sír, mig a nő apám és a gyerek a szobában van, anyám apám egymásfelé se néznek, nem hittem el, megkérdeztem hogy most komoly? mert mintha nevetnél...olyan hihetőnek mondta de aztán meg bekönnyeztem annak tudatára hogy szétesik a családom hogy elsirtam magam, anyám felröhögött és mondta hogy csak vicc volt, én meg ott letettem a telót, folyamatosan hivogatott
hazaért keresztanyám, és én vagyok a hibás miért veszem ennyire komolyan :') (17/L)
Ez egyáltalán nem az. Fordított esetben ha te adnál be valami hasonló "terhes vagyok", "drogozok"-ot nekik szerintem ők sem kacagták volna könnyesre a szemeiket. Egyáltalán hogy jut ilyen eszébe anyukádnak? Fura. Az én szüleim tényleg most fognak elválni a sok féltékenység, hazugság és ármánykodás miatt. Nem túl vicces szitu,kb én szenvedem meg legjobban, a tehetetlen. Ha jó a házasságuk örüljenek neki, ne fessék a falra az ördögöt. Szerintem jogos a kiakadás...
2020. máj. 14. 16:36
3/15 anonim válasza:
Semennyire. Jogosan akadtál ki.
2020. máj. 14. 16:37
4/15 anonim válasza:
Nagyon hülye humoruk van anyádéknak 😃
2020. máj. 14. 16:38
5/15 anonim válasza:
Uristen ez de beteg xd nagyon unatkozhaznak. Legkozelebb te viccelodj azzal, hogy a keresztapad felcsinalt, lassuk azon is ilyen jol szorakoznak-e.
2020. máj. 14. 16:46
6/15 anonim válasza:
Elég bizarr humorérzékük van.😅
2020. máj. 14. 16:56
7/15 anonim válasza:
Ez nem vicces ebben a formában.
2020. máj. 14. 17:15
8/15 anonim válasza:
Máskor is szokott ilyen hülyeségeket csinálni? Szinte hihetetlen. Megkérheted őt, hogy máskor kíméljen meg ilyen sokktól.
2020. máj. 14. 17:26
9/15 anonim válasza:
Nagyon gáz.
Legközelebb mondd azt, hogy terhes vagy Hassan-tól az Iráni barátodtól és ha megszületik a gyerek felveszed te is az iszlám hitet.
Na majd akkor nézd meg ki nevet...
2020. máj. 14. 17:37
10/15 anonim válasza:
Hát ebből az alapsztoriból amit kitalált, ki lehetett volna hozni valami jobbat is, de ez így elég szar lett, nincs benne semmi vicces.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!