Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire találnátok viccesnek...

Mennyire találnátok viccesnek ezt?

Figyelt kérdés

felhivtam anyámat mert akartam valamit, erre elkezdi mondani nekem hogy mi folyik otthon (nem anyuméknál lakok hanem keresztmamámnál az iskola tartózkodása miatt) :

apám csalja anyámat, a multkor jött egy idegen nő egy 8 éves gyerekkel,hogy az apámtól van a gyerek (apa gyakran van el otthonról munka ügyben, 5 fele vagy késő este szokott hazaérni) balhé lett belőle, anyám a kanapén sír, mig a nő apám és a gyerek a szobában van, anyám apám egymásfelé se néznek, nem hittem el, megkérdeztem hogy most komoly? mert mintha nevetnél...olyan hihetőnek mondta de aztán meg bekönnyeztem annak tudatára hogy szétesik a családom hogy elsirtam magam, anyám felröhögött és mondta hogy csak vicc volt, én meg ott letettem a telót, folyamatosan hivogatott

hazaért keresztanyám, és én vagyok a hibás miért veszem ennyire komolyan :') (17/L)

2020. máj. 14. 16:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
semennyire
2020. máj. 14. 16:35
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Ez egyáltalán nem az. Fordított esetben ha te adnál be valami hasonló "terhes vagyok", "drogozok"-ot nekik szerintem ők sem kacagták volna könnyesre a szemeiket. Egyáltalán hogy jut ilyen eszébe anyukádnak? Fura. Az én szüleim tényleg most fognak elválni a sok féltékenység, hazugság és ármánykodás miatt. Nem túl vicces szitu,kb én szenvedem meg legjobban, a tehetetlen. Ha jó a házasságuk örüljenek neki, ne fessék a falra az ördögöt. Szerintem jogos a kiakadás...
2020. máj. 14. 16:36
 3/15 anonim válasza:
96%
Semennyire. Jogosan akadtál ki.
2020. máj. 14. 16:37
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon hülye humoruk van anyádéknak 😃
2020. máj. 14. 16:38
 5/15 anonim ***** válasza:
96%
Uristen ez de beteg xd nagyon unatkozhaznak. Legkozelebb te viccelodj azzal, hogy a keresztapad felcsinalt, lassuk azon is ilyen jol szorakoznak-e.
2020. máj. 14. 16:46
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
Elég bizarr humorérzékük van.😅
2020. máj. 14. 16:56
 7/15 anonim ***** válasza:
92%
Ez nem vicces ebben a formában.
2020. máj. 14. 17:15
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
Máskor is szokott ilyen hülyeségeket csinálni? Szinte hihetetlen. Megkérheted őt, hogy máskor kíméljen meg ilyen sokktól.
2020. máj. 14. 17:26
 9/15 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon gáz.

Legközelebb mondd azt, hogy terhes vagy Hassan-tól az Iráni barátodtól és ha megszületik a gyerek felveszed te is az iszlám hitet.

Na majd akkor nézd meg ki nevet...

2020. máj. 14. 17:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ebből az alapsztoriból amit kitalált, ki lehetett volna hozni valami jobbat is, de ez így elég szar lett, nincs benne semmi vicces.
2020. máj. 14. 18:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!