Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rendbe lehet ezt még hozni?

Rendbe lehet ezt még hozni?

Figyelt kérdés
3 éves voltam amikor anya elhagyott minket. Kiment külföldre dolgozni. 16 éve apa nevel, neki köszönhetek mindent amitt eddig sikerült elérnem. Ő volt mellettem bánatomban, örömömben. Anya egyszer se látogatott meg a 16 év allat, tegnap megkeresett azzal hogy szeretne velem találkozni, megismerni. Szerintem ezzel elkésett egy kicsit. Apa nem akar ebbe bele szólni azt mondta ez az én döntésem, hogy találkozok-e vele vagy sem.

2020. máj. 13. 17:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
68%
A te döntésed, te mit szeretnél? Adni neki egy esélyt, hiszen hiányzott neked is az életedből mint édesanyád vagy hagyni a dolgot... Nem könnyű kérdés, de neked kell meghozni. Mi ebben szerintem nem tudunk segíteni, ahogy érzed. Egyébként fiú vagy vagy lány? :) Tesó van?
2020. máj. 13. 18:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A "rendbe hozás" és a találkozás nem ugyanaz, szerintem nyugodtan találkozhatsz vele (ha szeretnél), de attól még nem lesz ez sosem egy rendes anya-gyerek kapcsolat.
2020. máj. 13. 18:13
 3/16 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és nincs testvérem. Egyik felem azt mondja találkozzak vele mert lennének felé kérdéseim, a másik azt mondja semmi értelme ha eddig nem keresett miért pont 19 évesen kíváncsi rám? Barátnőm szerint elöször csak messengeren beszélgessek vele abból kiderülhet hogy télleg kíváncsi-e rám.
2020. máj. 13. 18:14
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem örökbe adtak... Mikor 17 lettem, hírtelen csengettek, hogy ők kik, és mit akarnak. A szüleim (akik örökbe fogadtak) azt mondták én döntöm el.

Leültem velük beszélni 1x, alig pár órát... Azóta se tudom, hogy mi van velük. Én úgy voltam vele, semmit nem adtak nekem az életemen kívül. Hát akkor most meg tőlem ne akarjanak semmit...

Neked kell eldönteni, hogy mit szeretnél :) Bármelyiket válaszolod, az a te döntésed lesz, és az lesz a helyes

2020. máj. 13. 18:15
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Rendbehozni? Ezt hogy érted?

Ugyan olyan nem lesz soha,mintha melletted lett volna végig,és Ő nevelt volna fel...

Persze ettől függetlenül még lehet jó kapcsolatotok...

Csak ne legyen elvárásod,mert ha nem úgy sikerül ahogy szeretnéd,akkor megint csalódni fogsz...

2020. máj. 13. 18:16
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában kezdtél dolgozni? Az elhagyott gyerekeket a szülők jellemzően a fizetésükért szokták elkezdeni keresni.
2020. máj. 13. 18:17
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem is csak akkor keresett meg az apám 17 év után, amikor pénzre volt szüksége. Sajnos sose jó jel, ha abszolút nem tartotta veled a kapcsolatot, aztán tizen-x év után hirtelen eszébe jutsz... miért nem akart eddig a szülőd lenni és mi változott most?

Ne legyenek elvárásaid, sajnos lehet, hogy csalódás lesz ebből.

2020. máj. 13. 18:29
 8/16 A kérdező kommentje:
Még nem dolgozok, most érettségizek és szeretnék tovább tanulni
2020. máj. 13. 18:38
 9/16 Savlekotő ***** válasza:
86%
Vigyázz lehet pénzt akar..
2020. máj. 13. 18:43
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt javaslom, hogy találkozz vele (messengeren, vagy személyesen). Ha személyesen, akkor egy parkban, állomáson (bárhol, ahol nincs fogyasztás, mert könnyed rád marad a fizetés). Ha ő hív cukrászdába, vendéglőbe, akkor mondjad, hogy nincs nálad pénz, nem tudnál fizetni.

Semmi de semmi konkrét ígéretet ne tegyél, bármilyen szívszaggató kéréssel fordul feléd. Feleld azt, hogy még átgondolod. FŐ AZ IDŐNYERÉS, hogy át tudd gondolni a választ. Aztán eldől, hogy lesz-e második találkozó. Írd le, amit akarsz tőle kérdezni, akár elő is veheted a cédulát, hogy lássa.

2020. máj. 13. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!