Ha elviszem a kocsit, lehet belőle bajom?
Nem belekötés,de mivel már vagy 8an leírtuk, hogy jogilag NEM A TE AUTÓD és jössz a rokontartás stb tanus hulyeséggel amihez nagyon nincs köze semmihez, mert nem úgy tünt mint aki megértette.
Próbáltam megértetni a lényeget,de úgy látszik én lettem a gonosz kötekedő. Legyen,de a jogon nem változtat.
A kötekedést látod rosszul.
De mivel feltételezem elmúltál 18 így a rokontartás is azokban fog megnyílvánulni amik levannak írva. Felesleges pereskedni a szüleiddel,de te tudod.
"Természetesen nem szeretnék bírósági tárgyalást, pedig a rokontartás miatt még meg is érné talàn belebonyolódni. "- tehát még azért sem pereskednék.
"Azt is leírtam, hogy nem ismeritek a helyzetet, így kérlek ne kössetek bele, csak látom, hogy mi történik." - a szövegkontextusban látszik, hogy én az itthoni helyzetre utaltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!