Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha elviszem a kocsit, lehet...

Ha elviszem a kocsit, lehet belőle bajom?

Figyelt kérdés
Szüleimmel összevesztem, hosszú történet es nem új. Most jutottam el arra a pontra, hogy elköltözök. Ha elviszem a kocsit, ami nem az én nevemen van, de én kaptam tőlük ( nekik is van sajátjuk ), akkor jogilag lehet belőle bajom? Feljelenthetnek vagy hasonló? Mindenki tudja, hogy a saját használatomra lett véve.

2020. máj. 12. 12:28
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
#15: ooops, most látom, hogy te már leírtad a lényeget. :)
2020. máj. 12. 14:57
 22/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a segítséget.
2020. máj. 12. 14:59
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem belekötés,de mivel már vagy 8an leírtuk, hogy jogilag NEM A TE AUTÓD és jössz a rokontartás stb tanus hulyeséggel amihez nagyon nincs köze semmihez, mert nem úgy tünt mint aki megértette.

Próbáltam megértetni a lényeget,de úgy látszik én lettem a gonosz kötekedő. Legyen,de a jogon nem változtat.

2020. máj. 12. 15:04
 24/36 A kérdező kommentje:
De én már leírtam nem egyszer, hogy oké, megértettem. Azt is leírtam, hogy nem ismeritek a helyzetet, így kérlek ne kössetek bele, csak látom, hogy mi történik.
2020. máj. 12. 15:06
 25/36 anonim ***** válasza:
Akkor rosszul látod. 🤷🤷🤷
2020. máj. 12. 15:09
 26/36 A kérdező kommentje:
Rosszul látom, hogy mi történik itthon?
2020. máj. 12. 15:12
 27/36 anonim ***** válasza:

A kötekedést látod rosszul.

De mivel feltételezem elmúltál 18 így a rokontartás is azokban fog megnyílvánulni amik levannak írva. Felesleges pereskedni a szüleiddel,de te tudod.

2020. máj. 12. 15:18
 28/36 A kérdező kommentje:

"Természetesen nem szeretnék bírósági tárgyalást, pedig a rokontartás miatt még meg is érné talàn belebonyolódni. "- tehát még azért sem pereskednék.

"Azt is leírtam, hogy nem ismeritek a helyzetet, így kérlek ne kössetek bele, csak látom, hogy mi történik." - a szövegkontextusban látszik, hogy én az itthoni helyzetre utaltam.

2020. máj. 12. 15:25
 29/36 anonim ***** válasza:
Ha rébuszokban beszélsz, ködösen utalsz a körülményekre, akkor hogyan várhatod el, hogy konkrét tanácsot adjunk...????
2020. máj. 12. 16:09
 30/36 A kérdező kommentje:
Mert nem a korulmenyekre kertem tanacsot. Arra van pszichologus:)
2020. máj. 12. 16:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!