Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon nagykérés ez a lányom...

Nagyon nagykérés ez a lányom felé? Ti elvárnátok?

Figyelt kérdés

Gyesen van az unokámmal, velünk egy kertben laknak ők ketten. Szezon munkán dolgozom kb 6kmre, egy erdős úton kell végig mennem ahol csak autók mennek, én pedig csak kerékpárral tudok menni.

A helyzet pedig az hogy én félek, és jó volna ha elvinnének de kora reggel kellene felkelniük mivel 7 órakkor nekem már kezdődik a munka. Nekik is kellene kelni akkor mondjuk 6 órakkor. A megszokott fél 8 helyett azért ez nekik megterhelő, és délután 5re vissza jönni értem.

2020. máj. 10. 20:53
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
76%

Ez mezőgazdasági munka? Ha annyira rosszul vagy, hogy nem tudsz odamenni, akkor hogy tudsz dolgozni? Az én nagyszüleim gazdálkodásból éltek és elég kemény munka. Szóval odamenni egyszerűbb, mint a munkát elvégezni.

Nem válaszoltál arra, hogy mi van a többi munkással. Gondolom, nem egyedül téged vettek fel.

Szerintem hülyeség mindenféle robogó, meg elektromos csoda vásárlásának az ajánlása. Ha lenne rá pénze, akkor nem dolgozna napszámban.

2020. máj. 11. 08:35
 32/38 anonim ***** válasza:
81%

Jó kérdés. Te ismered a lányod, láthatod itt a válaszokon, hogy vagy egyértelműen igent mond, vagy nemet.

Először is az a kérdés, hogy egyáltalán megérné-e?

Milyen autója van a lányodnak? Napi 12 km-t menni vele, hááát még be se melegszik a motor, és az bizony hosszú távon nem tesz jót az autónak.

Milyen alvó a gyerek? Egyáltalán mennyi idős? Mert pl. nekem 3 éves koráig reggel 5-kor kelt, így minden további nélkül belefért volna, hogy elvigyelek.

De ha marha rossz alvó, és éjszaka többször is kelnek, vagy csak nagyon későn alszik el, akkor biztos nem örülnék, hogy amikor végre alhatok, fel kell kelnem, és a gyereket is keltenem, hogy elvigyelek.

Mindenképp kérdezz rá, de biztosítsd róla, hogy nincs harag, ha nemet mond.

2020. máj. 11. 09:00
 33/38 anonim ***** válasza:
55%

Én a 3 évessel kelek reggel fél 6kor, ő hatkor, megyünk a bölcsibe, dolgozni, simán beálltunk rá, néha ő kelt, h kelj anya, felkelt a nap. Ha ebbe kellene beleilleszteni, h anyumat elvigyem ugyanarról a kiindulási pontról egy kb 5 percre lévő helyre,.simán megtenném. De nekünk már megvan a reggeli rutinunk.

Mennyi idős a kicsi? Ha lassan óvodás, szerintem megkérheted rá, de ha még nagyon kicsi, az más.

Ha félsz az úttól, szerezz biztonságosabb, gyorsabb járgányt, elektromos bringa, robogó. Biztonsági mellény, v3szjelző karóra.

2020. máj. 11. 09:02
 34/38 anonim ***** válasza:
62%

Kegyelemből engedték takarítani, alig volt pár éve hátra a nyugdíjig...

A kulcsszó a kegyelem, nem az, hogy ő betegen alkalmas lett volna akármire is.

2020. máj. 11. 09:17
 35/38 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2020. máj. 11. 11:01
 36/38 anonim ***** válasza:
59%

Elvárni semmiképp nem lehet a szívességet. Maximum megkérheted, de azért gondolj már bele, hogy egy kisgyereket minden nap 6 órakor keltsen fel a 8 óra helyett, kb felborul az egész napi rutin. Arról nem is beszélve, hogy még menjenek vissza hozzád délután.

Eleve havi lebontásban plusz benzinköltség, plusz nem tudom a gyereknek hogy van az alvásideje, de ha ez megborul, akkor egész nap nyűgös lesz.

Felnőtt emberként pedig oldjuk már meg a saját problémáinkat, ne mástól várjuk el, hogy átalakítsa az életét csak hogy nekünk jó legyen! Ha nem lakna ott a lányod hogy járnál be? Ugyanúgy bicajjal. 1x-2x még azt mondom oké, az ember segít. De minden nap ne várjuk már el, hogy nekünk kényelmes legyen, a másik meg le van szarva és 2 ember alkalmazkodjon hozzám!

Csináld meg a jogsit, vegyél egy robogót, az nem olyan drága mint egy kocsi.

2020. máj. 11. 12:29
 37/38 anonim ***** válasza:
Nem válaszoltál, hány éves vagy. Egy ötvenestől nem reális, hogy fél a biciklitől, egy hetvenestől már igen.
2020. máj. 11. 12:41
 38/38 anonim ***** válasza:
4%
Van, aki még veled dolgozik, és tifelétek lakik? Mert akkor azt is illene elhozatnod a lányoddal meg a kisbabájával a kocsiba ültetve. Másképp megszólnak, hogy van még két hely, és őket nem viteted el.
2020. máj. 11. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!